Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ας περιγράψω πρώτα την κατάσταση:

Είχα χωρίσει τον σκληρό μου δίσκο σε 2 partition το πρώτο 60GB για να βάλω Linux και το 2ο το υπόλοιπο για Windows. Μετά από προβλήματα που δεν μπόρεσα να λύσω στο Linux αποφάσισα να τα σβήσω και να αφήσω μόνο τα Windows.

Αλλά τώρα το θέμα είναι ότι έχω το πρώτο partition των 60gb που δεν χρησιμοποιείται καθόλου.

Η ερώτησή μου είναι αν θα υπάρξει πρόβλημα με το να ενσωματώσω το πρώτο partition στο δεύτερο, ή θα έχω προβλήματα λόγω MBR ή ό,τι άλλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θα έχεις πρόβλημα γιατί λογικά τώρα έχεις τον grub που ξέρει ότι τα windows είναι στο δεύτερο διαμέρισμα.

Το να περάσεις νέο mbr πάντως δεν είναι και τίποτα δύσκολο.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω τον grub και στα windows μπαίνω κανονικά. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που ρωτάω είναι αν θα μεγαλώσω το 2ο partition ώστε να "φάει" το 1ο και ρυθμίσω το mbr θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Ε αν ρυθμίσεις το mbr ούτως η άλλος ό,τι πρόβλημα και αν υπάρχει θα εξαφανιστεί...

κατά τα άλλα αν το 60gb είναι από τα αριστερά δηλαδή πρώτο στον δίσκο και αφού θα πρέπει αν το σβήσεις για να το «φας» ξαφνικά το δεύτερο θα γίνει πρώτο,αν πάλι είναι ανάποδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...