gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Αααα, η Canonical για το Ubuntu; H Google με τo Android; Η Αpple με το iOS; Πάλι η Microsoft με τα Windows Phones; Και για αυτά δεν τιμωρήθηκαν ΑΚΟΜΗ;
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε τί γίνεται. Όλες οι κλειστές πλατφόρμες δεν βοηθούν τον τελικό καταναλωτή. Αγοράζεις apple, οι εφαρμογές πρέπει να είναι μόνο απο το apple store, τα βιβλία η μουσική, ταινείες από εκεί. Μέχρις στιγμής η apple έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια ανταγωνισμού. Αλλά τα isheeps δεν πτοούνται. Για αυτό και οι άλλες εταιρείες ζήλεψαν και ετοιμασαν android market, ms makret κτλ. Με λίγα λόγια, άτομα που έχουν μετατρέψει μια ρημαδοσυσκευή σε σκεύος ηδονής, καταστρεύουν και την ελεύθερη αγορά. Πώς; Επικροτώντας τέτοιες πολιτικές.
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστά όλα αυτά,αλλά θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό που ρώτησα αν σου είναι εύκολο
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σου απάντησα πριν. Δεν τιμωρήθηκε ΑΚΟΜΗ.
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σου απάντησα πριν. Δεν τιμωρήθηκε ΑΚΟΜΗ. Δηλαδή περιμένουμε πρόστιμο ή ballot screen για Ubuntu και όλες τις Linux διανομές Android Windows RT Windows Phone Mac OS iOS FreeBSD και όλα τα BSD AmigaOS ReactOS . . . . . . BB OS
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο από το AmigaOS περιμένω. Τα άλλα θα τη γλυτώσουν.
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Με αυτό ουσιαστικά κοροιδεύεις τον εαυτό σου,γιατί αυτό που έγραψα είναι η άποψη σου. Ότι ΟΛΟΙ είναι στην ίδια κατηγορία και ισχύουν οι νόμοι για όλους. Καταστάλαξε και ξαναπές μας
marios_geo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτσε να σε βοηθήσω λίγο. ειρωνεία θηλυκό λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί
gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτσε να σε βοηθήσω λίγο. ειρωνεία θηλυκό λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί OMG!!!! Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν θα πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση οι εταιρίες που βγάζουν τα λειτουργικά αυτά; Και τι γίνεται με το Οι νόμοι και οι κανόνες των κανονισμών φτιάχνονται για όλους, όχι μόνο για την πλειοψηφία. και το Οι κανονισμοί φτιάχνονται για να αποτρέψουν το μονοπώλιο. Δεν δρουν αφού γίνει και μετά. Σου συνιστώ να καταλάβεις τον ρόλο της επιτροπής ανταγωνισμού, πρωτού γράψεις κάτι. μπα μάλλον είσαι πολύ γάτα για να λες άλλα στο ένα post και νταλλων στο αμέσως επόμενο,μάλλον θα ισχύει αυτό Δεν τιμωρείται ΑΚΟΜΗ. Τα αντανακλαστικά της ΕΕ δεν είναι και τα καλύτερα. Τρέμε RIM,έρχεται ballot screen στο BlackBerry,απλά τα αντανακλαστικά της ΕΕ δεν είναι και τα καλύτερα,οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως..
marios_geo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς να σου ανοίξω το κεφάλι να σου δώσω να καταλάβεις; Είναι αδύνατο. Δες τί λέει ένας πιο "σοβαρός" άνθρωπος http://www.glazman.o...r-Ballot-Screen The European Commission should not have addressed this before addressing the forced sales of Windows with new computers, the forced sales of OS X with Macs, the impossibility to install Mac OS X onto non-Apple computers, and should have forced Apple to also implement the same browser ballot screen because of Safari. Παραιτούμε, σου χαρίζω και εγώ μια αστεία εικονίτσα. Φιλικά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μάριε σε ξαναρωτάω: Είσαι νομικός? Αγνοείς βασικές έννοιες πάντως. Πες τη γνώμη σου αλλά όχι με τόση απολυτότητα. Δεν έχει όλων των ανθρώπων η γνώμη την ίδια βαρύτητα.
marios_geo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δες την απάντησή μου λίγο πριν. Δεν έχει σημασία αν είμαι ή όχι νομικός, άλλωστε δεν νομίζω όλοι που συμμετέχουν στην συζήτηση να είναι νομικοί. EDIT: Και στο κάτω κάτω γιατί αγνοώ εγώ, και όχι εσύ; Επειδή απλά το λες; Και τί σε κάνει να πιστεύει ότι η δική σου γνώμη έχει βάρος; Κοίτα να δεις φίλε μου... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2012 από marios_geo
gnsX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικά έριξα το IQ μου αρκετές μονάδες κάτω μπας και συννενοηθώ μαζί σου,αλλά σε αρνητικό δεν μπορώ να το πάω.Δεν το παίζω έξυπνος,τ΄αντίθετο. Αγνοείς όπως σου λένε τα περι νομικής,στα @@ σου όμως,οι άλλοι είναι στόκοι,κι ας στο λέει δικηγόρος,τςς σιγά τον χασοδίκη,συ ξες καλύτερα,έχει δει 3 σεζόν του Law & Order. Πέρα απο αυτό δεν είσαι ικανός ούτε για μια απλή κατανόηση κειμένου,και μάλιστα του δικού σου.Το πιστεύω πλέον ότι δεν έχεις την ικανότητα να καταλάβεις ότι τα γραφόμενα σου ανα post έρχονται σε αντίθεση. Και για να το ενισχύσεις πετάς πάλι ένα copy paste,άντε να τώρα έχω δίκιο εγώ "The Microsoft case is based on antitrust law, something that only applies to monopolies. Apple and Ubuntu are not monopolies as per the legal definition of a monopoly," Lie writes, "Still, it may be a good idea to offer it; the browser is the most important tool for most of us, and having access to better browsers is a good thing." http://www.osnews.co...llot_Screen_Too ( Μάλλον το "Οι νόμοι και οι κανόνες των κανονισμών φτιάχνονται για όλους, όχι μόνο για την πλειοψηφία"(παραβλέπω το οι κανόνες των κανονισμών που μάλλον είναι απο κάποια εξωγήινη διάλεκτο),πρέπει να βγάλεις το όλους και να βάλεις "και για την Apple". 1
radical239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια επιτέλους...get a fucking room!
marios_geo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Για να αλλάξουμε κλίμα, εφόσον η MS είναι μονοπώλιο και εκμεταλεύεται τη θέση της, ζω για τη στιγμή που θα δω ballot για Αντιικό Media player Εγρραφή cd/dvd Photo viewer Capture screen notepad ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα