stm00192 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικά με κάλυψαν τα 2 παραπάνω post. O ChRis6 υπερανέλυσε το κομμάτι VGA/CPU οπότε κάθε απορία θα λυθεί μέσω του post του. Στον SpirosLouisνοιώθω ότι του οφείλω μια συγνώμη. Ίσως ήταν υπερβολικός ο τρόπος μου. Όπως είπα και στο αρχικό μου Post (που πιστεύω εξήγησα και με δικά μου λόγια τι είναι το φαινόμενο χωρίς μεγάλες αναλύσεις χρησιμοποιώντας το video ως επιστέγασμα) το bottleneck είναι ένα φαινόμενο της καθημερινότητας και εμφανίζεται σχεδόν στα πάντα. Οπότε και το πολύ συγκεκριμένο κομμάτι που πήρε και εξήγησε ο ίδιος, δίκιο είχε. Απλά όταν μιλάει κάποιος σε ένα fora για το εν λόγω, στο section ΗW, συνήθως αναφέρεται στα πιο συχνά και έντονα φαινόμενα που περιγράφηκαν παραπάνω. Εγώ όμως δεν έπρεπε να τον πάρω από τα μούτρα. @ IHateLove,πιστεύω τις απαντήσεις σου τις πήρες ήδη. Και ο λόγος που δεν μπήκα στην λεπτομέρεια που μπήκε ο Chris, είναι γιατί τις περισσότερες φορές οι αναλυτικές και εξειδικευμένες πληροφορίες μπερδεύουν τον μέσο χρήστη αντί να τον βοηθάνε. Και όταν κάποιος ρωτάει τι είναι το bottleneck, θεωρώ ότι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχει και το ρητό, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πραγματικά χαράς την υπομονη σου ρε nino... αναρωτιεμαι ποσο θα αντεξεις ακομη... γτ δεν γινεται και εσυ ανθρωπος εισαι και θα ξεσπασεις καποια στιγμη!!
ChRis6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 @ninos30 Και εγω κυριως για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις εγραψα το κατεβατο για αυτους που ηδη ξερουν τι ειναι το ΜΠΟΥΚΑΛΙ και θελουν να μαθουν περισσοτερα.Βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι που μπορουν να εμφανισουν μπουκαλι ακομα και οταν δεν υπαρχει θεμα απο πλευρας "ιπποδυναμης" ,αλλα αν δεν εξεταζουμε αυτο το θεμα εδω
ninos30 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε κατηγόρησα ρε. Ισα-ίσα. Κι εγώ το κάνω αυτό συνέχεια. Αφού είμαι και φαφλατάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα