Fox Eyes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχήν γεια σας, Έχω πρόβλημα όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο wi-fi από το xperia μου.Το μοντέλο του κινητού μου είναι σχετικά καινούριο Sony Xperia St26i . Πάω να συνδεθώ στο wi-fi αλλά μου βγάζει κάτι σαν error και δεν με αφήνει να συνδεθώ στο δίκτυο λέγοντας "Πρόβλημα Ελέγχου Ταυτότητας".Το wi-fi δεν έχει κάποιο πρόβλημα αφού το i phone μου συνδέεται κανονικά.Προσπάθησα μέχρι και να κάνω προσθήκη το δίκτυο μου αλλά μάταια αφού το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Έκανα διαγραφή όλα τα δίκτυα και προσπάθησα για scan ξανά αλλά πάλι τίποτα.Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Υ.Γ: Δεν ξέρω αν το έγραψα σε λάθος section και συγνώμη για αυτό.
kostas.K Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο μοντεμ....
Superuser Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.google.com/m?q=%CF%80%CF%89%CF%82+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CF%89+%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9+%CF%83%CF%84%CE%BF+router&client=ms-opera-mini-android&channel=new
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα