Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την 6950 Sapphire 2gb στο σύστημα της υπογραφής και κάτι λεφτά που με τρώνε. Αξίζει τον κόπο να σπρώξω την 6950 για κανένα 150αρι και να πάρω την 7950 η να κάτσω ήσυχος και να φαω τα λεφτά αλλού :P.

Δημοσ.

Πάρε έναν ssd αν κάνεις πιο all around xρήση και όχι μόνο gaming. Aν τώρα θέλεις να αλλάξεις την κάρτα, δες αυτήν: http://www.skroutz.g...TX-670-2GB.html

Tιμή 7950, επιδόσεις 7970. :-)

SSD πηρα και εκανα και το format με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Overclock δεν θα κάνω, οπως δεν εκανα και στην 6950 οπότε θα κοιτάξω και αυτή που μου λες. Η ερώτηση είναι αξίζει τον κόπο?

Δημοσ.

Πάρε έναν ssd αν κάνεις πιο all around xρήση και όχι μόνο gaming. Aν τώρα θέλεις να αλλάξεις την κάρτα, δες αυτήν: http://www.skroutz.g...TX-670-2GB.html

Tιμή 7950, επιδόσεις 7970. :-)

πλάκα κάνεις; αυτή κάνει 100 ευρώ πάνω από τις αντίστοιχες 7950!

επίσης είναι πιο ακριβή από πολλές 7970.... ενώ τρώει ξύλο από παντού από τις συγκεκριμένες.

Δημοσ.

Όταν πόσταρα το λινκ, η τιμή ήταν 334 ευρώ. Προφανώς και ήταν μεγάλη ευκαιρία. Παραπλήσιες επιδόσεις με 7970 έχει (όχι την GHz edition) + τα πλεονεκτήματα της nvidia.

Ακριβως αυτο. Δεν φταιω εγω που η προθεσμια της προσφορας ελληξε και οι τιμες γυρισαν στα "φυσιολογικα" τους επιπεδα. Στα 330 ευρω σχεδον που ειχε η 670 ηταν η -σωστη- τιμη που επρεπε να πωλειται εξ αρχης. Οποιος μπορουσε και ηθελε προλαβε.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πόσταρα το λινκ, η τιμή ήταν 334 ευρώ. Προφανώς και ήταν μεγάλη ευκαιρία. Παραπλήσιες επιδόσεις με 7970 έχει (όχι την GHz edition) + τα πλεονεκτήματα της nvidia.

Επιβεβαιωνω τον Τ-Rex... οταν ειχα ανοιξει το Link του η τιμή ηταν καπου στα 330 κατι που λεει :). Αν ειχα δει 400+ θα τον ειχα ρωτησει κατι παρομοιο πιστευω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...