thanoskok Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσό που διαθέτουμε : 900-950 Χρήση υπολογιστή : gaming,internet Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα ιδιαιτερο Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? χρειαζομαι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: γλυφαδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν υπαρχει προβλημα αρκει να ειναι απο ελλαδα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? πιστευω πως αν ειναι απο το ιδιο καταστημα θα μου το στησουν αυτοι αλλιως θα το στησω εγω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο οχι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δες το παρακάτω αν θέλεις. Λογικά μαζί με τα μεταφορικά θα σου βγει 960-970. Το κατάστημα είναι το visionstudio.gr στη Θεσσαλονίκη. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό θα ήταν να πάρεις αλλά όπως το βλέπω εγώ δεν χωράει στο μπάτζετ σου. Με την έννοια ότι δεν αξίζει να κόψεις από κάτι απ όσα έβαλα για να βάλεις ssd. Μπορείς να τον πάρεις και αργότερα που θα έχουν πέσει λίγο ακόμα οι τιμές.
ninos30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έμαθε πλέον ο καβουρογαμόσαυρος! Πολλά νομίζω λες για μεταφορικά. Νομίζω max 30 ευρώ είναι. Αλλά του προτείνω να πάρει από αλλού την IPS231P (You?), αξίζει που είναι και 23ρα, θα ρίξει έτσι και το κόστος των μεταφορικών. Οπότε πάνω κάτω στα ίδια θα του έρθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα