Προς το περιεχόμενο

KVM Switch Custom Extra Power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά έχουμε ένα kvm switch (D-Link DKVM-4K) δίχως εξωτερική χωριστή τροφοδοσία. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω των ps/2 συνδέσεων που έχει με τα κουτιά (έως 4).

Το έχω εδώ και χρόνια. Η μέγιστη απόσταση που χρησιμοποιήθηκε αρχικά ήταν τα 5 μέτρα σε συνδιασμό (και άρα ως παροχείς ρεύματος 2 κουτιά κατά μέσο όρο). Υποδοχές έχει PS/2 και D-sub. Πληκτρολόγειο έχω ενσύρματο USB με μετατροπέα σε PS/2 και ποντίκι ασύρματο της Logitech Cordless Optical TrackMan και αυτό με μετατροπέα.

Πλέον χρειάστηκε να δουλέψει στα 8-10μέτρα (άλλη διαμόρφωση διαφορετικός χώρος) σε συνδιασμό με ένα από τα 2 κουτιά μόνο.

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δεν φτάνει το ρεύμα να τροφοδοτήσει και το ασύρματο ποντίκι (ενσύρματο δουλεύει κανονικα). Άμεση, προσωρινή όμως, λύση ήταν να χρησιμοποιήσω το ps/2 από 3ο κουτί (τον κυρίως σταθερό) που βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο του switch.

Έκανα μια έρευνα για το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα μετασχηματιστή (τυπικό με πολλαπλές επιλογές) με τροποποιημένο καλώδιο ps/2.

Εδώ θέλω να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς. Στο ακόλουθο link : http://www.computer-engineering.org/ps2protocol/ υπάρχουν πληροφορίες για τα pin που θα συνδέσω στο φυσάκι που θα φτιάξω για να συνδέεται με τον μετασχηματιστή. Αναφέρει στο "Summary: Power Specifications" ότι ο υπολογισμός δίνει Max Current = 275mA.

Άραγε υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνω κάτι πρόσθετο στο καλώδιο ώστε να μην κάψω της μητρικής τα ps/2 ή του switch;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...