Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δεν εχω ξανασχοληθει με iphone και γενικα δεν ξερω τιποτα γυρω απο αυτο και ειδικα για το OS.Βρηκα ενα κινητο iphone 4 στα 200 ευρω κλειδωμενο απο Καναδα με 5.1.1 bb 4.12 , jailbreak εγραφε αυτος. Μπορω να το ξεκλειδωσω ευκολα ή ειναι παλουκι για εναν αρχαριο ως ασχετο με τα iphone η διαδικασια? Ρωταω μην το αγορασω αδικα και μεινω να το χρησιμοποιω σαν ipod

Δημοσ.

iPhone 4 με 200€ λίγο απατεωνιά μου μυρίζει, αλλα τέλος πάντων. Το jailbreak δεν είναι δύσκολο πλέων (εος και καθόλου) άμα θες μπορείς να δεις το tutorial από εδώ και άμα σου φαίνεται εύκολο πράξε ανάλογα... Απ' οτι λέει στην αγγελία jailbreak σημαίνει οτι είναι ήδη ξεκλειδωμένο... :/

Δημοσ.

200 ευρω αλλα κλειδωμενο απο Καναδα. Εξαλλου μπορω να βρεθω μαζι του και να το ελεγξω το κινητο.Σε αυτη την περιπτωση τι πρεπει να κοιταξω? ωστε να καταλαβω αν ειναι γνησιο 100% iphone και οχι κανενα μουφα?

Δημοσ.

α) Τα μουφα είναι πιο ελαφριά (μην βασιστείς σε αυτό ώμος)

β) Η ποιότητα της αφής τα αυθεντικά είναι ΠΑΡΑ πολύ ευαίσθητα

γ) Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες ή στο Μοντέλο ή Αριθμός Σειράς έχουν κάποια διαφορά (εδώ καλύτερα να απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει)

δ) Αυτό είναι και λίγο ποιο δύσκολο, να πας κάπου (σε μαγαζί με κινητά-service υπολογιστών) και να το συνδέσεις στο iTunes άμα το διαβάζει είναι όλα οκ

ε) Και νομίζω το ποιο εύκολο να πάρεις μαζί σου έναν incomniac έμπυρο σε αυτά και να σου πει και του δίνεις κανα 5-10€ για τον κόπο του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...