Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει οκ είπα ότι το θέλω και για σερφάρισμα αλλά πολύ περισσοτερο για το παιχνίδι. Αλλά αν είναι να το παίζω καλά εντάξει δε ξέρω μπορεί να τα αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Μετχαειρισμενα σε ενδιαφερουν??μπορεις να βρεις απο εδω πολυ καλα πραγματα και πιστευω με την οθονη που εχεις με μια μεταχειρισμενη 4850/70 θα εισουν πολυ καλα (50 euro ειναι η τιμη της πανω κατο).Μετα τροφοδοτικο εννωειτε καινουργιο και απο mobo,ram,cpu δινουν πολλα καλα σετακια

Τωρα για το θεμα που λετε ολοι,συμφονω και εγω με την αποψη οτι το lol ειναι οτι πιο μεγαλη μαλ!@#$α εχει βγαλει ο κοσμος αλλα θο το καταλαβεις μετα απο 2 χρονια καψιματος και πολυ βρισιματος :P

Δες το παρακάτω:

Προφανώς και δεν αρκούν.

Αμα δεν βαλεις το ssd εφυγαν 80E και αμα βαλεις μια μεταχειρισμενη gpu αντι 100Ε δινεις 50Ε οποτε απο τα 400 πευτει στα 270

μια προταση :)

Δημοσ.

δεν μπορουμε να ωθησουμε ατομα να αγορασουν μεταχειρισμενα απο μη-επαγγελματιες κιολας πωλητες. αμα παει να αγορασει μεταχειρισμενο επειδη πχ του ειπες εσυ και ειτε τον κλεψουν ειτε του πουλησουν χαλασμενο πραμα και εξαφανιστουν τι θα κανεις μετα?

πολλοι απο οσους ρωτανε εδω μεσα στο φορουμ δεν ξερουν πως λειτουργουν οι αγγελιες και πως μπορει ο οποιοσδηποτε να πουλαει ελευθερος

Δημοσ.

Συγνώμη για την παρέμβαση ρε kostas91, αλλά τi θα πει.."τι θα κάνεις μετα"?

Δηλαδή, να ζητήσει ευθύνες απο τον άλλον, επειδή τον συμβούλεψε να αγοράσει απο αγγελίες?

Πάντως, με 250ε και μόνο σε περίπτωση που κρατήσει δίσκο και dvd, απο τον παλιό, εγώ πρωτείνω κάτι τέτοιο.

Στο δεύτερο screenshot είναι η βαθμολογία απο game debate

post-98342-0-03104500-1347326785_thumb.jpg

post-98342-0-41651000-1347327553_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν μπορουμε να ωθησουμε ατομα να αγορασουν μεταχειρισμενα απο μη-επαγγελματιες κιολας πωλητες. αμα παει να αγορασει μεταχειρισμενο επειδη πχ του ειπες εσυ και ειτε τον κλεψουν ειτε του πουλησουν χαλασμενο πραμα και εξαφανιστουν τι θα κανεις μετα?

πολλοι απο οσους ρωτανε εδω μεσα στο φορουμ δεν ξερουν πως λειτουργουν οι αγγελιες και πως μπορει ο οποιοσδηποτε να πουλαει ελευθερος

Εγω μια προταση εκανα δεν του ειπα πρεπει να αγορασεις αυτο,και οταν καποιος δεν εχει την πολυτελια τω χρηματων μεσα και εγω τοτε νε θα προτιμησει τα μεταχηρισμενα που οσες φορες εχω αγορασει τιποτα δεν μου εχει χαλασει η εχει βγει μουφα τωρα αμα πεσει σε περιπτωση ειναι 1 στις 1000000.Δικια του η αποφαση....

• Like 1
Δημοσ.

3570κ και να χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη? Θα πέσει φωτιά να τον κάψει :shock:

Πάντως πέρα απο την πλάκα, όντως έχουν βγεί αρκετά καλές οι hd4000

Δημοσ.

Συγνώμη για την παρέμβαση ρε kostas91, αλλά τi θα πει.."τι θα κάνεις μετα"?

Δηλαδή, να ζητήσει ευθύνες απο τον άλλον, επειδή τον συμβούλεψε να αγοράσει απο αγγελίες?

Πάντως, με 250ε και μόνο σε περίπτωση που κρατήσει δίσκο και dvd, απο τον παλιό, εγώ πρωτείνω κάτι τέτοιο.

Στο δεύτερο screenshot είναι η βαθμολογία απο game debate

το θεμα δεν ειναι αυτο. στο φορουμ κυκλοφορουν και ποσα ανηλικα 15χρονα κτλ ,για σενα και για μενα μπορει να εινια ευκολο να αγορασεις μεταχειρισμενο και να μη ξεγελαστεις , οχι ομως και γιαυτους.

καλα δεν ειμαι κατα των μεταχειρισμενων. ισα ισα αν δεν εχεις λεφτα αυτη ειναι η μονη λυση

Δημοσ.

Καλησπέρα, άργησα να δω το θέμα γιατί δεν έχω ιντερνετ σπίτι και έρχομαι στο κολλητό μου.... Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα Intel hd graphics 4000 (καταρχήν δε τα χω ξανακούζει και καταδεύτερον που μπαίνει το chipset και που κολλάει ο ivybridge?????(H σύνθεση του τρεκ ψηλομάρεσε, αν έχετε αλλες γνώμες παρακαλώ νιώστε ελεύθερα να μου τις πείτε. Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

hd4000 είναι η ενσωματωμένη καρτα γραφικών, στους intel ivy ι7 3770κ,i5 3570k και ι3 3225. Ο ι5 ξεφεύγει πολύ σε τιμή (πάνω απο 220ε), ο ι3 είναι περίπου στα 150..τον ι7 άστον :X

Μιάς και στο budget σου, κοιτάμε τον ι3, σαν επεξεργαστική δύναμη είναι καλύτερος (οχι πολύ) απο τον a8 που σου πρότεινα, αλλά ο a8 έχει καλύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (6550d)

Σαν σύνολο με i3, θα βγεί περίπου 70ε πάνω απο αυτό που σου πρότεινα. Ζύγισε τα και διάλεξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...