nickts1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα Μόλις σήμερα αγόρασα τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή. Ενω είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλες τις λειτουργίες του, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν συνδέω τον εξωτερικό μου σκληρό όπου έχω τις ταινίες, η εικόνα γίνεται στιγμιαία μαύρη και επανέρχεται. Αυτό γίνεται κάθε 5-6 δευτερόλεπτα. Συμβαίνει ακόμη κι όταν δεν αναπαράγω κάποιο αρχείο από το σκληρό δίσκο, απλά τον έχω συνδεδεμένο επάνω. Καμμιά ιδέα για το τι φταίει; Όταν αναπαράγω αρχεία από φλασάκι, είναι όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 έχεις εξωτερικό σκληρό με δικιά του τροφοδοσία ή πέρνει ρεύμα από το usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 O σκληρός δεν έχει δική του τροφοδοσία. Είναι τύπου FAT32 αν έχει σχέση αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσα GB είναι ο σκληρός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 320gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Sorry αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τσέκαρε αν υπάρχει updated firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως φταίει το ότι ο δίσκος δεν έχει δική του τροφοδοσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 O σκληρός δεν έχει δική του τροφοδοσία. ωπ διάβασα λάθος την πρώτη φορά, μάλλον η θύρα USB του αποκωδικοποιητή δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σε ενέργεια του σκληρού δίσκου. Τα φλασάκια είναι λιγότερο ενεργοβόρα για αυτό δεν έχεις πρόβλημα. Λογικά όταν συνδέεις τον σκληρό στον αποκωδικοποιητή, μάλλον θα ακούγεται ένα ''τικ τικ'' μέσα στον σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Μετά από πολλές δοκιμές είδα ότι κάποιες φορές λειτουργεί κανονικά, βέβαια τις περισσότερες όχι...Suppose I have to live with that... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ένας εξωτερικός δίσκος δυόμιση ιντσών θέλει ~500mA για να δουλέψει. Προφανώς η θύρα είναι στο όριο για αυτό μερικές φορές δουλεύει και άλλες όχι. Ένα φλασάκι θέλει γύρω στα ~20mA για να δουλέψει προφανώς επειδή δεν έχει moving parts. To ίδιο πρέπει να ισχύει και με τους ssd. Θα δοκιμάσω τον ssd μου με το raspberry pi μου (100mA ανά usb) και θα σας πώ. Κάνε το εξής... Πάρε αυτό http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-2-A-Male-to-mini-B-5pin-data-Power-Y-Cable-/120626323613?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item1c15e3a09d και βρες ένα τροφοδοτικό που να βγαζει πεντε βολτ σε usb πχ φορτιστή iphone. Βάλε το ένα usb στον δέκτη το άλλο στον φορτιστη iphone και σύνδεσε το με τον δίσκο και είσαι έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickts1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου ευχαριστώ για την πρόταση. Ξέρεις που μπορώ να βρω ένα τέτοιο σε ελληνικό κατάστημα; edit: Μου κάνει αυτό; http://www.e-photoshop.gr/tragant-dixala-usb-refma-data.html (χρησιμοποιώντας και το υπάρχον καλώδιο του δίσκου) Tροφοδοτικό έχω από το smartphone μου και τη φωτογραφική. Το ένα βγάζει 5.0v - 550mA και το άλλο 5.0v - 500mA. Εϊναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα