kage Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Παιζει κ ενα eurotax που κ που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 οι ασφαλιστικες πολλες φορες κοροιδευουν τους αφελεις πειθοντας τους να ασφαλισουν τα αυτοκινητα τους για μεγαλυτερο ποσο ή αφηνοντας παλια αυτοκινητα με υψηλα ποσα που ισχυαν πριν χρονια και μολις ερθει η κουφια ωρα λενε οτι η αξια εχει πεσει πολυ οποτε παιρνετε τα @@ σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 οι ασφαλιστικες πολλες φορες κοροιδευουν τους αφελεις πειθοντας τους να ασφαλισουν τα αυτοκινητα τους για μεγαλυτερο ποσο ή αφηνοντας παλια αυτοκινητα με υψηλα ποσα που ισχυαν πριν χρονια και μολις ερθει η κουφια ωρα λενε οτι η αξια εχει πεσει πολυ οποτε παιρνετε τα @@ σας Ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό? έχω ένα αυτοκίνητο που το έχω ασφαλισμένο με 7000 ευρώ αξία και όποια άλλη εταιρία κοιτάω online μου το βγάζει 4000 αξία. Το αμάξι έχει αγοραστεί 18500 πριν αρκετά χρόνια αλλά είναι στην πένα (μηχανικά και λειτουργικά). Είναι ο μόνος λόγος που δεν θέλω να φύγω από αυτήν την εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ριξε μια ματια κι εδω http://www.nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό? έχω ένα αυτοκίνητο που το έχω ασφαλισμένο με 7000 ευρώ αξία και όποια άλλη εταιρία κοιτάω online μου το βγάζει 4000 αξία. Το αμάξι έχει αγοραστεί 18500 πριν αρκετά χρόνια αλλά είναι στην πένα (μηχανικά και λειτουργικά). Είναι ο μόνος λόγος που δεν θέλω να φύγω από αυτήν την εταιρία. Φυσικα και ισχυει και κανουν το κοροϊδο οταν απο μονες τους πρεπει να προτεινουν μειωση εμπορικης αξιας του αυτκινητου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό? έχω ένα αυτοκίνητο που το έχω ασφαλισμένο με 7000 ευρώ αξία και όποια άλλη εταιρία κοιτάω online μου το βγάζει 4000 αξία. Το αμάξι έχει αγοραστεί 18500 πριν αρκετά χρόνια αλλά είναι στην πένα (μηχανικά και λειτουργικά). Είναι ο μόνος λόγος που δεν θέλω να φύγω από αυτήν την εταιρία. Ισως ειναι ο λογος να φυγεις απο αυτη την εταιρεια Κανε τους μια ερωτηση παντως επι του θεματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ισως ειναι ο λογος να φυγεις απο αυτη την εταιρεια Κανε τους μια ερωτηση παντως επι του θεματος Έχω γνωστό που μου έχει κάνει την ασφάλεια που είναι σε μεγάλη θέση στην εταιρία, και μου κάνει και έκπτωση.. Αλλά δεν ξέρω αν θα υπολογίσουν την αξία αν γίνει καμιά στραβή, γιαυτό ψάχνομαι.. Μπορεί και λόγω της θέσης του να με καλύψουν αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. παλαιότερα για ζημιά 2000 ευρώ που είχε γίνει με είχε καλύψει χωρίς πολλά πολλά. Απλά δεν μου δίνει διάφορες παροχές που βλέπω σε άλλες εταιρίες, π.χ https://www.hellasdirect.gr/οπότε λέω να την κάνω, το πολύ πολύ να "στραβώσει" ο γνωστός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οι γνωστοι πολλες φορες ειναι χειροτεροι Διαφοροι "γνωστοι" μου λεγανε για φοβερες τιμες κλπ αλλα εδω και 2-3 χρονια μεσω ιντερνετ βρισκω παντα πολυ καλυτερες τιμες πχ http://www.insurancemarket.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Οι γνωστοι πολλες φορες ειναι χειροτεροι Διαφοροι "γνωστοι" μου λεγανε για φοβερες τιμες κλπ αλλα εδω και 2-3 χρονια μεσω ιντερνετ βρισκω παντα πολυ καλυτερες τιμες Δεν το είπα για την τιμή αλλά για το πόσο θα βγάλω άκρη όταν θα γίνει η στραβή. Όταν είχε γίνει είπα απλά το όνομα του και μου έστειλαν τα λεφτά, χωρίς να μου τα πρήξουν πρώτα. Συν ότι μου είχε κάνει μικτή σε ήδη τρακαρισμένο αυτοκίνητο Απλά άσχετα από αυτά ίσως ήρθε η ώρα να πάω σε κάτι πιο οικονομικό καθώς και το αμάξι πλέον δεν κινείται όσο παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Επανέρχομαι γιατί πλησιάζει η ώρα... λοιπόν το site της hellasdirect μου το βγάζει 4.217, το site της interamerican 5.200, το autotriti.gr πάνω από 4.900, Εν το μεταξύ η anytime γράφει: ότι η εμπορική αξία παίζει ρόλο μόνο για τα: Πυρκαγιά Φυσικά φαινόμενα Τρομοκρατικές ενέργειες Ολική κλοπή Μερική κλοπή δηλαδή δεν έχει να κάνει με τρακαρίσματα.. Γενικά ένα μπάχαλο δηλαδή, άντε να βγάλεις άκρη Μάλλον θα επιλέξω ασφάλεια χωρίς να υπολογίσω την εμπορική αξία, γιατί έτσι και αλλιώς δεν φαίνεται να βγαίνει νόημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Failracer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ποια η διαφορά 4/θ με 5/θ? Θεωριτικα πορτα θεωρείται αν εχει μετταλο και γυαλι αρα το πενταδυ εχει στο πορτ μπαγκαζ γυαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 5θυρα ειναι τα λεγομενα κοφτα που η πισω πορτα σηκωνεται προς τα επανω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα