Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να ρωτήσω κάτι και ας είναι παλιό το θέμα έχουμε δύο αυτοκίνητα στο όνομα του μπαμπά που έχει πεθάνει τέλος του 2015 το ένα αυτοκίνητο το έχουμε καταθέσει πινακίδες το 2012 το αμάξι το 2016 μας το πήρε το διαλυτήριο της περιοχής στο χωριό που κάνει απόσυρσης πήγαμε το βρήκαμε αλλά από κει και μετά δεν μπορέσαμε να ξαναπάμε Πώς μπορούμε να το ξεφορτωθούμε αυτό το αυτοκίνητο και το άλλο θα το κάνουμε μεταβίβαση τη μαμά και θα το βάλουμε για πώληση.

Επεξ/σία από BILL5
  • 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με θανόντα, επί πολλά συντρόφου μου, (απεβίωσε το 2020) ιδιοκτήτη ΙΧ και δικύκλου. Δεδομένου ότι, ο βασικός πλησιέστερος συγγενής (γιος) διαμένει στο εξωτερικό και δεν δίνει σημεία ζωής παρά τις οχλήσεις, δύναται τα δυο αδέρφια του θανόντος να προχωρήσουν στην οριστικής απόσυρση των οχημάτων και με ποια διαδικασία; Μέχρι στιγμής δε στάθηκε δυνατή ούτε η έκδοση πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών, γιατί όπως μας ενημέρωσαν μόνο το εν ζωή τέκνο ( γιος) δικαιούται να το ζητήσει,, επομένως τα αδέρφια έχουν δεμένα τα χέρια να κάνουν οτιδήποτε. Σημειώνω δε ότι, για το μεν αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιεί φιλικό πρόσωπο, πληρώνονται κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια και περνάει  ΚΤΕΟ, η μηχανή δεν κυκλοφορεί, είναι παρκαρισμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας, χωρίς να πληρωθούν τέλη και ασφάλεια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...