leonidas_fs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρά, Στην εταιρία που δουλεύω, έχουμε την εξης συνδεσιμολογία. Το router κάνει bridge στο hardware firewall που έχουμε, και το firewall πάει σε ενα switch που πέρνουν internet 4 pc και 2 server> Το κάθε pc απο αυτά, καθώς και οι server έχουνε αγορασμένο antivirus καθώς και comodo firewall ( free edition). Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να αυξήσω την ασφάλεια του δικτύου μου? Εχει κανείς να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ, Λεωνιδας edit: Οι server δεν εχουν comodo firewall. Μονο τα PC.
australis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο αφορα εισβολη απο internet αν ειναι σωστα ρυθμισμενο το firewall και το κανεις monitor καλα εισαι. Αν διαθετεις χρηματα και υπαρχουν αυξημενες απαιτησεις παντα μπορεις να προσθεσεις ασφαλειες (πχ managed switches, ids, ironport κλπ) Επισης (μιας και δεν γραφεις τιποτα σχετικα) φροντισε να το ασφαλισεις και εσωτερικα.
leonidas_fs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το ironport της cisco το είδα και εγω και μου φάνηκε ενδιαφέρον! Τι ακριβώς είναι γνωρίζει κανεις?
australis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Χοντρικα ,ελεγχει ολα τα mail (ισερχομενα-εξερχομενα) - και κοβει καθε τι επικινδυνο - αρκετα δυστροπο ομως και θα σε παιδεψει μεχρι να στηθει σωστα...
leonidas_fs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Η cisco asa series ( συγκεκριμένα το 5505) τί ακριβώς είναι? Firewall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα