naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό 320GB που βάζω τα παιχνίδια του ps3 μέσα και το συνδέω με την κονσόλα. Δούλευε άψογα μέχρι που άρχισε να μου βγάζει κάτι προβλήματα τώρα. Κάθε φορά που τον συνδέω στο PC μου βγάζει κάτι για επιδιόρθωση. Όταν περνάω ένα αρχείο μου βγάζει συνέχεια σφάλματα. Τι μπορεί να έχει πάθει? EDIT: Αν μπορεί ας το μεταφέρει κάποιος το έγραψα καταλάθος σε λάθος ενότητα. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί από το βάλε βγάλε να μην έκανες κάποια φορά ασφαλή κατάργηση και να έπαθε ζημία το filesystem,μπορεί να χάλασε και ο δίσκος,μπορεί να έπαθε και κάτι μόνο η θήκη. Αν μπορείς να τον βγάλεις από την θήκη και να τον δουλέψεις σαν εσωτερικό κάνε το να δούμε αν φτιάξει. Σε κάθε περίπτωση τρέξε το Hard Disk Sentinel διάλεξε τον δίσκο και ανέβασε την εικόνα που βγάζει να δούμε τι λέει ο δίσκος. Την επιδιόρθωση που σου βγάζει την έκανες ποτέ σου;
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί από το βάλε βγάλε να μην έκανες κάποια φορά ασφαλή κατάργηση και να έπαθε ζημία το filesystem,μπορεί να χάλασε και ο δίσκος,μπορεί να έπαθε και κάτι μόνο η θήκη. Αν μπορείς να τον βγάλεις από την θήκη και να τον δουλέψεις σαν εσωτερικό κάνε το να δούμε αν φτιάξει. Σε κάθε περίπτωση τρέξε το Hard Disk Sentinel διάλεξε τον δίσκο και ανέβασε την εικόνα που βγάζει να δούμε τι λέει ο δίσκος. Την επιδιόρθωση που σου βγάζει την έκανες ποτέ σου; Την είχα κάνει μια φορά και δεν έγινε τίποτα. Την ξαναέκανα πριν λίγο και ένα αρχείο που δεν μου το έβαζε το έβαλε. Τώρα περνάω ακόμα ένα παιχνίδι και μέχρι στιγμής πάει μια χαρά (αλλά κάνει πόση ώρα γιατί είναι πόσα αρχεία μέσα). Ο σκληρός είναι εξωτερικός, δεν είναι εσωτερικός που του έβαλα θήκη.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό είπα, αν μπορείς να τον βγάλεις, και εξωτερικός να είναι αρκετοί από αυτούς ανοίγουν απλά πρέπει να σκεφτείς και την εγγύηση αν έχει ακόμα.
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 558 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. Αυτά μου βάζει. Όχι ο σκληρός δεν είναι σε εγγύηση.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχεις τίποτα σημαντικά αρχεία πάνω στον δίσκο αντέγραψε τα άμεσα μπορεί να σου μείνει σύντομα. Από εκεί και πέρα μπορείς με το Sentinel,αλλά θέλεις την πλήρη έκδοση, να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface που θα ξεκαθαρίσει αν τα bad sector είναι πραγματικά ή αν φτιάχνονται,θα σβήσει τα πάντα από τον δίσκο και αν είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση όσο φαίνεται ο δίσκος θα πάρει και πάρα πολλές ώρες.
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχεις τίποτα σημαντικά αρχεία πάνω στον δίσκο αντέγραψε τα άμεσα μπορεί να σου μείνει σύντομα. Από εκεί και πέρα μπορείς με το Sentinel,αλλά θέλεις την πλήρη έκδοση, να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface που θα ξεκαθαρίσει αν τα bad sector είναι πραγματικά ή αν φτιάχνονται,θα σβήσει τα πάντα από τον δίσκο και αν είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση όσο φαίνεται ο δίσκος θα πάρει και πάρα πολλές ώρες. Δηλαδή να το χρησιμοποιήσω στο ps3 όσο πάει ακόμα? Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει ζημιά στην κονσόλα? Θα σώσω ότι χρειάζομαι.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα κάνει ζημία απλά θα σου βγάζει την ψυχή για να φορτώνει κάτι(και αν το φορτώνει) αν αυτό είναι πάνω σε bad sector.
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα κάνει ζημία απλά θα σου βγάζει την ψυχή για να φορτώνει κάτι(και αν το φορτώνει) αν αυτό είναι πάνω σε bad sector. Οκ σε ευχαριστώ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα