leonidas_fs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρά παιδιά, Λοιπόν στην εταιρία εχουμε σαν web server τον IIS των Windows. Ομολογώ οτι δεν είχαμε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, απλα λέω να το γυρίσω σε Linux και Apache Tomcat. Ποια έκδοση των Linux είναι η ιδανικότερη για Apache? Εγω λεω να βάλω fedora. Τι λέτε? Επίσης να πω οτι ο server θα είναι μόνο για αυτη την δουλειά και για τίποτε άλλο. Ευχαριστώ, Λεωνίδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ξέρω διαφορές, πάντως εγώ σε debian stable που έχω έναν tomcat δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα είναι μόνο για java όμως ο tomcat, εκτός αν κάνω κάπου λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 +1 και απο μενα για debian stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά θα βάλω Windows server 2003 ή 2008 και IIS. Διάβασα οτι ο Tomcat εχει διάφορα θέματα με ASP και .NET και δυστηχώς όλες οι σελίδες που έχουμε είναι πάνω σε .ASP και δεν θέλω να το ταλαιπωρηθώ αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα