Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας, το ξέρω ότι μόλις έγινα μέλος αλλά σας παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό. Απλά αναρωτιέμαι πως γίνεται κάποιος να μην καταλαβαίνει ότι ο Spectre One δεν είναι ένα ακριβές αντίγραφο του iMac. Το σχήμα, τα περιφερειακά του μέχρι και το σχέδιο του. Το πιο ξεκάθαρο από όλα είναι το touchpad που δημιούργησαν, καμία άλλη εταιρία δεν έχει κατασκευάσει touchpad που να είναι εκτός λάπτοπ εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει). Μπορεί να είμαι λάτρης της Apple αλλά όσους ανθρώπους έχω ρωτήσει το ίδιο μου λένε.
andypolitis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδία κακά τα ψέματα,το ότι αντιγράφουν την apple είναι γεγονός...απλά σε αυτήν την περίπτωση την hp θα την χαρακτήριζα εμετική.
Lomar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι σωστά, ας την κατηγορήσουμε και απο πάνω που έβαλε τους σχεδιαστές της να δημιουργήσουν καλοσχεδιασμένες συσκευές και να υπερασπιστούμε και τους άλλους που απλά τα αντιγράφουν! Οκ την αντεγραψε, και εδωσε καλυτερα specs σε παρομοια τιμη με τα low end imac. Ο λογος που αυτο ειναι κακο; Για εμενα ειναι καλο. Περνω ενα φοβερο form factor σε χαμηλοτερη τιμη με τα high end specs. 2
lepaterious Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι σωστά, ας την κατηγορήσουμε και απο πάνω που έβαλε τους σχεδιαστές της να δημιουργήσουν καλοσχεδιασμένες συσκευές και να υπερασπιστούμε και τους άλλους που απλά τα αντιγράφουν! Billdanos μαζι σου δεν γινετε συζητηση σορρυ κιολας αλλα εισαι κολημενος με αυτη την εταιρια σε καταλαβαινω αλλα πολυ απλα ειπα το εξης δεν αφησε καθολου περιθωρια για διαφορετικο σχεδιο τι δεν καταλαβες ακριβως?Ειπα εγω να κατηγορησουμε την εταιρια γιατι σχεδιασε ετσι?Δεν εξηγητε αλλιως εχεις μετοχες εκει (και που το ειδες να υπερασπιζομαι καποιον αλλον?)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ την αντεγραψε, και εδωσε καλυτερα specs σε παρομοια τιμη με τα low end imac. Ο λογος που αυτο ειναι κακο; Για εμενα ειναι καλο. Περνω ενα φοβερο form factor σε χαμηλοτερη τιμη με τα high end specs. Φίλε μου Lomar είναι κακό γιατί οι εταιρίες το έχουν παρακάνει με το να αντιγράφουν την Apple, η Samsung μέχρι και το κουτί των κινητών της το έχει ίδιο με την Apple !
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματικά δεν υπάρχει πιο άβολο πράγμα από αυτό το πληκτρολόγιο. Το θεωρώ τραγικό. Αλλά το κοινό που απευθύνονται τέτοια θέλει. Και ναι είναι αντιγραφή του πληκτολογίου του imac. Δεν είναι κακό αυτό. Τι σπάζεστε; Σας βγάζει από τη φούσκα σας; 1
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου Lomar είναι κακό γιατί οι εταιρίες το έχουν παρακάνει με το να αντιγράφουν την Apple, η Samsung μέχρι και το κουτί των κινητών της το έχει ίδιο με την Apple ! 1ο δεν αντιγραφουν όλες οι εταιρείες την apple! 2o η apple δεν είναι αθώα περιστερά!Έχει κατακλεψει και αυτή αρκετές φορές,για να μπορέσει να σου φτιάξει,αυτά τα μουρατα μηχανήματα,που κοσμούν το γραφείο σου! Νωμιζω είναι καιρός να σταματήσουμε,αυτό το ανούσιο πλέων θέμα,ποιος έκλεψε ποιον,και να πάμε παρακάτω! Υπάρχουν δικαστήρια,ας λύσουν εκεί τα προβλήματα τους και να σταματήσουν να πορονουν τους φαν τους,για να τσακώνονται στα φόρουμ και στις παρέες! Τώρα στο θέμα μας,η hp έχει παρουσιάσει ένα μέτριο AIO για τα σημερινα δεδομενα και πρόσθεσε περιφεριακά σχεδόν ή και ακριβως ίδια με αυτά της apple,που ίσως να το έκανε επίτηδες,για να προκαλέσει και να πουλήσει.Κατι που έκανε αρκετές φορές κ η Samsung και με πολύ θετικά αποτελεσματα στις πωλήσεις της! 1
tolis_01 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου Lomar είναι κακό γιατί οι εταιρίες το έχουν παρακάνει με το να αντιγράφουν την Apple, η Samsung μέχρι και το κουτί των κινητών της το έχει ίδιο με την Apple ! And why should I care? (σαν καταναλωτής ή σαν χρήστης pc/κινητού εννοώ)
atheatos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ την αντεγραψε' date=' και εδωσε καλυτερα specs σε παρομοια τιμη με τα low end imac. Ο λογος που αυτο ειναι κακο; Για εμενα ειναι καλο. Περνω ενα φοβερο form factor σε χαμηλοτερη τιμη με τα high end specs.[/quote'] Θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο που απανταγαν τόσο καιρο κάποιοι: " Γιατι με τα ίδια λεφτα φτιάχνω ένα τούμπανο κουτι με καλυτερη οθόνη " ΑΙΟ το λέμε τώρα? Τότε γιατι δίνει δώρο τα προγράμματα της adobe για φωτογραφία και video? Δεν ήξερα ότι τα ΑΙΟ σημαίνει και AIO software. Ok μάλλον πάνε πακέτο στο φοβερό form factor με τα high end specs.... Με λίγα λόγια φιλοσοφία συνόλου. Να δεις τι μου θυμίζει... Α το βρήκα είναι η φιλοσοφία της Microsoft τόσα χρόνια με κορυφαία απόδειξη το windows 8 που έρχεται σε αρμονία με το συγκεκριμένο form factor...ναι ρε, γιατι κανένας άλλος άραγε δεν το είχε σκεφτεί? Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 atheatos,από ποτέ παιδί μου πιστεύεις ότι έχει AIO μηχανήματα με windows και μάλιστα μ'αυτο τον όρο? Τα iMac έχουν κάνει αρκετές πωλήσεις γιατί είναι απειροελαχιστοι mac χρήστες που μπορου ή θα εδιναν 3000-4000€/$ για ένα mac pro!Οπόταν με 1300-2000 επερναν ένα σταθερό με mac os! Στα windows όμως γινόταν και γίνεται ακομη,ακριβως το αντίθετο και γι'αυτο το λόγο δε θα έχει ένα συστημα aio την τη ίδια αποδοχή που έχει ο iMac στην apple κοινότητα!
atheatos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 atheatos' date='από ποτέ παιδί μου πιστεύεις ότι έχει AIO μηχανήματα με windows και μάλιστα μ'αυτο τον όρο?Τα iMac έχουν κάνει αρκετές πωλήσεις γιατί είναι απειροελαχιστοι mac χρήστες που μπορου ή θα εδιναν 3000-4000€/ για ένα mac pro!Οπόταν με 1300-2000 επερναν ένα σταθερό με mac os! Στα windows όμως γινόταν και γίνεται ακομη,ακριβως το αντίθετο και γι'αυτο το λόγο δε θα έχει ένα συστημα aio την τη ίδια αποδοχή που έχει ο iMac στην apple κοινότητα![/quote'] Δεν ξέρω πόσοι iMac έχουν πουληθεί αλλα πιστεύω ότι είναι περισσότεροι απο τα Mac mini. Θα ήθελα να το ψάξω για να σου απαντήσω με στοιχεία αλλα είμαι τόσο σίγουρος που βαριεμαι.... Το form factor σε συνδυασμο με το περιεχόμενο της οθόνης, αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ,παίζει μεγάλο ρολο.Δεν έχει παρα να βάλεις δίπλα δίπλα έναν ΑΙΟ με windows 8 και ένα κουτι με οθόνη και αυτο με windows 8. Μάντεψε ποιο θα πάρει ασχέτως specs ο κόσμος. Δεν νομιζω οτι θα παρει το κουτι.... Την ίδια σύγκριση αν την έκανες με windows 7 αντίστοιχα, μάλλον θα είχες αντίστροφα αποτελέσματα. Αυτα που κορευδεουμε τα μασάμε αν μας τα παρουσιάσουν με άλλη συσκευασία. Αλλα έχει χάρη που μόνο όσοι έχουν Mac ξέρουν να μασάνε γιατι είναι πρόβατα..... Sent from my iPad using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στα windows PC,δεν υπαρχει αυτό που λες "άσχετος specs"! Ο κόσμος βλέπει κόστος και χαρακτηριστικά και μετά εμφανηση κ.τ.λ.! Εχεις δει πολλούς στο φόρουμ,να ψάχνουν για aio συστημα? Αν μπεις όμως στις αναφαθμησεις θα δεις τι πανικός γίνεται με το στήσιμο desktop,είτε από τους ίδιους,είτε τους το στήσει το κατάστημα που αγόρασαν τα κομμάτια! Και αν προσέξεις,η συντριπτική πλειοψηφία απ'αυτους δε ξεπερνούν το μπάτζετ των 700-800€ και έχουν και τη απαιτηση να ειναι τουμπανακια!Και μετά πιστεύεις ότι θα δώσουν 1300-1500€ για ένα μέτριο μηχάνημα με περιορισμένη αναβαθμιστικοτητα-διάρκεια!
atheatos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Στα windows PC' date='δεν υπαρχει αυτό που λες "άσχετος specs"!Ο κόσμος βλέπει κόστος και χαρακτηριστικά και μετά εμφανηση κ.τ.λ.! Εχεις δει πολλούς στο φόρουμ,να ψάχνουν για aio συστημα? Αν μπεις όμως στις αναφαθμησεις θα δεις τι πανικός γίνεται με το στήσιμο desktop,είτε από τους ίδιους,είτε τους το στήσει το κατάστημα που αγόρασαν τα κομμάτια! Και αν προσέξεις,η συντριπτική πλειοψηφία απ'αυτους δε ξεπερνούν το μπάτζετ των 700-800€ και έχουν και τη απαιτηση να ειναι τουμπανακια!Και μετά πιστεύεις ότι θα δώσουν 1300-1500€ για ένα μέτριο μηχάνημα με περιορισμένη αναβαθμιστικοτητα-διάρκεια![/quote'] Κάτσε και θα δεις! Να είμαστε καλα μέχρι του χρόνου και θα σου πώ τι πιστεύω....windows 8 δεν έχουν ανάγκη τα specs για να τρέξουν.... Sent from my iPad using Insomnia
Theo_Mich Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 απορω με αυτους που δεν χρησιμοποιουν mac . τι καθεστε και απαντατε στους fan boys . ειτε ειναι αντιγραφη ειτε δεν ειναι μην σας νοιαζει . αλλωστε δειτε την μεγαλη διαφορα στην τιμη οι fan boys ας δινουν λεφτα και εμεις ολα μελι γαλα
kamui Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία! Περισσότερα λεφτά γα την εταιρία "πατέντα". Θα φάει και η HP μηνυσάρα για τη καταπάτηση 10000000 πατεντών με πρώτη και καλύτερη γιατί είναι ασημένιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα