dimitris2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ένα νέο μέλος προστίθεται στη σειρά Envy της HP, και αυτό είναι το Spectre One. Πρόκειται για τον πρώτο ΑΙΟ υπολογιστή της συγκεκριμένης κατηγορίας της εταιρείας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα λεπτός με πάχος που δε ξεπερνά τα 11.5 χιλιοστά.Η HP δεν έχει προσθέσει λειτουργία αφής (βασικό χαρακτηριστικό των νέων υπολογιστών με Windows 8) έτσι ώστε να μη θυσιάσει το πάχος της συσκευής. Παρ' όλα αυτά το Spectre One συνοδεύεται με trackpad έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να αξιοποιεί μια άλλη σημαντική λειτουργία της νέας γενιάς των Windows, τις χειρονομίες δαχτύλου. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Spectre One διαθέτει επεξεργαστή της σειράς Ivy Bridge της Intel, με κάρτα γραφικών 1GB της NVIDIA. H οθόνη είναι 23.6" ιντσών ανάλυσης 1080p με αρκετά ικανοποιητικές αποδόσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του The Verge. Υπάρχουν επίσης δύο θύρες USB 2.0, δύο θύρες USB 3.0, υποδοχή HDMI και κάρτα δικτύου με Ethernet και υποστήριξη WiFi 802.11n, (έως και) 8GB RAM,ενώ όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο η HP δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει σκληρό δίσκο τεχνολογίας SSD. Δεν περιλαμβάνεται δέκτης τηλεόρασης ή DVD drive, ενσωματώνεται όμως NFC chip για αυτόματη σύνδεση στα Windows 8 και streaming μουσικής/video στο δίκτυο με ένα άγγιγμα. Ο Spectre One υπολογιστής της HP θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με τιμολόγηση στα $1.299 δολάρια. Site: theverge.com
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ...ωραίο πληκτρολόγιο και touchpad! Μπράβο στην HP που βγάζει περιφερειακά με μοναδικό design και πρωτοτυπία! #not 2
eliask Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ρε κατι μυνησάρες που θα πέσουν όμορφο πάντως ..... εκαναν καλή αντιγραφή του imac .... Tούς πήρε κάποια χρόνια αλλά τελικά το έφτασαν ! 1
orphaeus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε πάλι. Δηλαδή, αν ένα πληκτρολόγιο είναι minimal και έχει χώρο μόνο για τα πλήκτρα είναι αντιγραφή από την apple; Αν ο υπολογιστής είναι all-in-one και έχει τετράγωνο σχήμα (και στρογγυλές γωνίες) είναι αντιγραφή; Πως θα έπρεπε να είναι δηλαδή για να μην είναι αντιγραφή; Κοντό, χοντρό και άσχημο; Φαίνεται πως η apple κατάφερε και εμπέδωσε στους fan της τον τρόπο σκέψης της: μόνο εγώ τα φτιάχνω έτσι, εσύ πρέπει να φτιάχνεις αλλιώς. Το πως αλλιώς, εσύ να το βρεις. Έχουμε λαλήσει... (φιλικά πάντα) 1
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Απατο,οπως και τα περισσοτερα που εχει παρουσιασει η hp,στην ifa!Ολα στη μετριοτητα και πολυ ακριβα γι'αυτα που προσφερουν! Οσο για τα περιφεριακα,καλυτερα να μη τα προσφερε!Ο κοσμος θελει full keyboard και mouse για να κανει ανετα τη δουλεια του!Τετοιες "καινοτομιες" ας τις αφησει για τους imac χρηστες,που τρελλενονται για κατι τετοια! Απ'οτι φαινεται lenovo και dell θα αλονισουν στα windows8 AIO! 4
Tablet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παλεύοντα οι τύποι με τίποτα πόσο αντιγραφή πια.Καινοτομήστε επιτέλους...... Αλλα προφανως δεν πληρώνουν βιομηχανικο σχέδιο οι τσιπηδες.. Η για να το πω καλυετερα αυτοι που δουλευουν στην HP στο σχεδιασμό προφανως δουλευουν με imac και εχουν επηρεαστεί ..
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Spectre One υπολογιστής της HP θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου με τιμολόγηση στα $1.299 δολάρια. To XPS One 27 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε τιμή που δε γνωρίζουμε ακόμη, η οποία όμως σύμφωνα με τη φημολογία θα κυμαίνεται κοντά στα $1400 δολάρια.Το XPS One 27: οθόνη αφής27" ιντσών ανάλυσης 2560x1440 και τεχνολογίας Quad HD LCD και στηρίζεται επάνω στην αντίστοιχη βάση με την οποία τη συνοδεύει η Dell, καθιστώντας τη χρήση του υπολογιστή εύκολη υπό διαφορετικές γωνίες αλλά και σε οριζόντια θέση i7 της Intel RAM 8GB (υποστήριξη μέχρι 16GB) 2ΤΒ χωρητικότητα σκληρού δίσκου μαζί με 32GB SSD Nvidia GeForce GT 640M με μνήμη 2GB LOL!!! 2
xkostas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Α ναι τον iMac της Apple! Ε ναι ρε παιδιά η αντιγραφή είναι αντιγραφή κι ας σας τσατίζει. Και δε μιλάμε για αντιγραφή του all-in-one Η/Υ σαν ιδέα αλλά για full αντιγραφή στο σύνολό του! Η βάση αλουμινίου του Η/Υ στο ίδιο σχήμα (έχει βέβαια τα usb ενώ του iMac δεν έχει), το touchpad από αλουμίνιο στο ακριβώς ίδιο σχέδιο και το keyboard αλουμινίου στο ακριβώς ίδιο σχέδιο κι αυτό! Ελεος, τόσους σχεδιαστές έχει η HP ας σχεδιάσουν κάτι να δικαιολογήσουν τον μισθό τους!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε πάλι. Δηλαδή, αν ένα πληκτρολόγιο είναι minimal και έχει χώρο μόνο για τα πλήκτρα είναι αντιγραφή από την apple; Αν ο υπολογιστής είναι all-in-one και έχει τετράγωνο σχήμα (και στρογγυλές γωνίες) είναι αντιγραφή; Πως θα έπρεπε να είναι δηλαδή για να μην είναι αντιγραφή; Κοντό, χοντρό και άσχημο; Φαίνεται πως η apple κατάφερε και εμπέδωσε στους fan της τον τρόπο σκέψης της: μόνο εγώ τα φτιάχνω έτσι, εσύ πρέπει να φτιάχνεις αλλιώς. Το πως αλλιώς, εσύ να το βρεις. Έχουμε λαλήσει... (φιλικά πάντα) Επειδή πιθανόν να μην αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της αντιγραφής, παραθέτω μία φωτογραφία που τράβηξα πριν 30" από τον υπολογιστή του γραφείου μου (iMac 27 με το ασύρματο πληκτρολόγιο και το Magic TouchPad της Apple). Βρες μου τις διαφορές με τη φωτογραφία που παρατίθεται στο αρχικό μήνυμα για τον υπολογιστή της ΗΡ: Να δούμε αν είναι αντιγραφή ή όχι... (φιλικά πάντα) 3
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... Α ναι τον iMac της Apple! Ε ναι ρε παιδιά η αντιγραφή είναι αντιγραφή κι ας σας τσατίζει. Και δε μιλάμε για αντιγραφή του all-in-one Η/Υ σαν ιδέα αλλά για full αντιγραφή στο σύνολό του! Η βάση αλουμινίου του Η/Υ στο ίδιο σχήμα (έχει βέβαια τα usb ενώ του iMac δεν έχει), το touchpad από αλουμίνιο στο ακριβώς ίδιο σχέδιο και το keyboard αλουμινίου στο ακριβώς ίδιο σχέδιο κι αυτό! Ελεος, τόσους σχεδιαστές έχει η HP ας σχεδιάσουν κάτι να δικαιολογήσουν τον μισθό τους! Ξεχασες και το ορθογωνιο σχημα της οθονη! Paredwse,Δεν ειναι τα ιδια!Το κουμπι του home εχει το σχεδιο των wιndows! 1
orphaeus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή πιθανόν να μην αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της αντιγραφής, παραθέτω μία φωτογραφία που τράβηξα πριν 30" από τον υπολογιστή του γραφείου μου (iMac 27 με το ασύρματο πληκτρολόγιο και το Magic TouchPad της Apple). Βρες μου τις διαφορές με τη φωτογραφία που παρατίθεται στο αρχικό μήνυμα για τον υπολογιστή της ΗΡ: Να δούμε αν είναι αντιγραφή ή όχι... (φιλικά πάντα) Παραδίνομαι. Πείστηκα... τουλάχιστον το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι σχεδόν ίδια. 1
Voodooman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα μου δεν είναι αν αντιγράφουν ή όχι την apple, το θέμα μου είναι πως όλες οι εταιρίες νομίζουν πως αυτός ο σχεδιασμός έχει τόσο μεγάλη απήχηση, πως όλοι θέλουμε το μηχάνημά μας να μοιάζει έτσι και πως όλοι θεωρούν απαύγασμα της κομψότητας, της λειτουργικότητας και της καλογουστιάς την apple. Άντε, να ξεκολλάμε σιγά σιγά... 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Παραδίνομαι. Πείστηκα... τουλάχιστον το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι σχεδόν ίδια. Προφανώς σε αυτά αναφέρομαι - η κεντρική μονάδα είναι διαφορετική.
lepaterious Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Βλεπω την συνομοσια εδω ολοι θα αντιγραψουν το σχεδιο για να τις πανε κοντρα και ολους θα τους στειλει στα δικαστηρια και δεν θα προλαβαινει να πηγαινει καθε μερα στα δικαστηρια και ετσι θα προσλαβει και αλλους δικηγορους και θα δωσει δουλεια σε περρισοτερο κοσμο.Ειναι ωραιο να κανεις μηνυσεις!!!!! Περα απο την πλακα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο διαφορετικο τρελο σχεδιο στο trackpad ισως...αλλα και παλι γιατι να φτιαξεις trackpad ειναι χαζο..Ενταξει ειναι αντιγραφη στεγνα αλλα σορρυ η Apple δεν αφησε και τιποτα περιθωρια να κανεις κατι διαφορετικο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 .Ενταξει ειναι αντιγραφη στεγνα αλλα σορρυ η Apple δεν αφησε και τιποτα περιθωρια να κανεις κατι διαφορετικο. Ναι σωστά, ας την κατηγορήσουμε και απο πάνω που έβαλε τους σχεδιαστές της να δημιουργήσουν καλοσχεδιασμένες συσκευές και να υπερασπιστούμε και τους άλλους που απλά τα αντιγράφουν! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα