Προς το περιεχόμενο

Apple MacBook Pro A1278

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

Ας μπω κατευθείαν στο ψητό χωρίς πολλά λόγια.

Ήρθε στα χέρια μου το συγκεκριμένο φορητό , το οποίο δεν ξέρω αν λειτουργεί(μου ήρθε χωρίς φορτιστή) και δεν είναι αυτού που μου το έδωσε οπότε δεν ξέρω κωδικούς Login Κ.λ.π.(όχι δεν είναι κλεμμένο).

1) Θα μπορούσα να βρω φορτιστή από ελλάδα να δοκιμάσω η θα μπορούσατε να με παραπέμψετε κάπου ώστε να δώ αν είναι λειτουργικό και να μην πάρω τσάμπα φορτιστή?

2) Επειδή είναι της κοπέλας μου και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με ios(και δεν θέλει να προσπαθήσει κιόλας) θέλει να της περάσω windows, φαντάζομαι δεν θα είναι κάτι δύσκολο ε?(Κάτι διάβασα για Bootcamp).

Δημοσ.

1. Φορτιστή μπορείς να βρεις είτε στην iSquare ή σε κάποιον reseller της. Τώρα, κατά πόσο το μηχάνημα δεν δουλεύει είτε εξ αιτίας εξάντλησης της μπαταρίας / βλάβης, δεν μπορεί να εντοπισθεί αν δεν ανοίξει ή δεν τροφοδοτηθεί με ρεύμα αν θέλεις.

2. Αφού λοιπόν το μηχάνημα τροφοδοτηθεί με ρεύμα / ανοίξει, δες εδώ πως μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στον κωδικό login / admin passord.

3. Όσο αφορά στο boot camp, πρόκειται για μια απλή διαδικασία.

Δημοσ.

Ow.Καλό ακούγεται. Θα πάω να το δοκιμάσω στο πλαίσιο καταρχάς αν παίζει το λάπτοπ(Μου είπανε ότι μπορούνε να δοκιμάσουνε με φορτιστές που έχουνε από εκεί.)

Δημοσ.

2) Επειδή είναι της κοπέλας μου και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με ios [...]

Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα των iPhone, iPod Touch και iPad. Οι υπολογιστές της Apple τρέχουν το Mac OS X.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...