ATiTool Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω και λιγες μερες απο τον ΟΤΕ πηγα στην Wind και εχω ξενερωσει απιστευτα... στο youtube και σε ολα τα βιντεο streaming η ασταθεια ειναι στο maximum,την μια φορτωνει κανονικα και την αλλη δεν μπορει να φορτωσει με τιποτα! Το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε διαφορες σελιδες... Το ιδιο ακριβως συμβαινει πολλες φορες και στην αρχικη μου σελιδα του ΙΕ,δηλ. αργει να φορτωσει το google οπου εχω ως αρχικη σελιδα. Τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου τα παραχωρω σε attach files. Πειτε μου μηπως μπορει να διορθωθει το προβλημα μου κλειδωνοντας την ταχυτητα χαμηλοτερα? Γιατι δεν θα κατσω να ασχοληθω,σταματω να τους πληρωνω απο σημερα και παω ξανα στον ΟΤΕ ουτε συμβολαια υπολογιζω ουτε τιποτα! Μου δωσανε μια συνδεση η οποια δεν δουλευει! δεν μπορω να κανω την δουλεια μου!
weber122 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 στο youtube και σε ολα τα βιντεο streaming η ασταθεια ειναι στο maximum,την μια φορτωνει κανονικα και την αλλη δεν μπορει να φορτωσει με τιποτα! αυτό το κουσούρι το είχε η wind και πιο παλιά. δοκίμασες με άλο router ή να το βάλεις κατευθείαν στη πρίζα? να τους πάρεις και τηλέφωνο μήπως παίζει καμία βλάβη
argirisparxas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μού φαίνεται κάτι πρέπει να γίνει με την wind γιατί δεν γίνεται να μην μπορείς να δεις ούτε youtube.Θα μπορούσες να πας σε άλλον εναλλακτικό πάροχο.Για streaming έχω ακούσει ότι η forthnet έχει πολύ καλό
humanoid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να δηλώσεις βλάβη για να γίνει έλεγχος στη γραμμή σου. Σε ποια περιοχή μένεις;
in2dark Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα ξεμπερδεματα, εγω 9 μηνες ταλαιπωρηθηκα με το "service" τους... Η wind ειναι απλα ΓΤΠΚ!
IHateLove Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να δηλώσεις βλάβη για να γίνει έλεγχος στη γραμμή σου. Σε ποια περιοχή μένεις; θα φάει ένα 3μηνο και στο τέλος δεν θα γίνει δουλειά, τα έχουν περάσει άλλοι αυτά! @About Wind Και άλλο Post με παράπονα, τι περιμένατε από την Wind ρε παιδιά?
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως και στα περισσοτερα πραγματα οτι πληρωνεις παιρνεις...
krypton Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 δοκίμασε καλύτερη τη forthnet που παίζει καλά με streaming. κάθε εταιρία έχει και τα προβλήματά της
mobile_32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε αν έχεις και ένα άλλο modem. Εγω δεν έχω πρόβλημα με το you tube, και να φανταστείς ότι λόγω προβληματικης περιοχής πιάνω max. 5Mbps !! Το zte έχω τώρα. Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 απειρα ατομα εχουν αναφερει προβληματα με το streaming>δεν εχουν ολοι προβληματα αλλα εχουν αρκετοι.και λυση δεν εχει κανενας οπως φαινεται.οποτε κακως πηγες wind.τοσες αλλες εταιρειες υπαρχουν.δωστο βλαβη αν δεν αλλαξει κατι πες οτι φευγεις επειδη δεν παιρνεις αυτο που πρεπει ωστε να μην πληρωσεις τελος διακοπης και πηγαινε σε αλλη εταιρεια.στην πρωτη εικονα τα test Που γινονται failed ειναι φυσιολογικο.μην σε ανησυχει.
weber122 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 απειρα ατομα εχουν αναφερει προβληματα με το streaming>δεν εχουν ολοι προβληματα αλλα εχουν αρκετοι.και λυση δεν εχει κανενας οπως φαινεται. μα δεν σκέφτονται εκεί στη wind ότι το youtube είναι ένα από τα must αντικείμενα χρήσης του internet? δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να το φτιάξουν
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 μα δεν σκέφτονται εκεί στη wind ότι το youtube είναι ένα από τα must αντικείμενα χρήσης του internet? δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να το φτιάξουν αν ειναι θεμα bandwidth που εκει παει το μυαλο μου θελουν και λεφτα για αναβαθμισεις.οποτε το καθυστερουν οσο γινεται .βεβαια πολυς κοσμος θα διακοψει αλλοι δεν θα βαλουν καν οταν δουν/ακουσουν/διαβασουν οτι εχει τετοια προβληματα αλλα αυτα πραγματι κανεις δεν τα σκεφτετε η απλα κανουν πως δεν τα βλεπουν.καλα τιποταν δεν ειναι δυσκολο αλλα επειδη ολες οι αναβαθμισεις για να λυθουν τα προβληματα απαιτουν και λεφτα για αυτο ισως αυτη η καθυστερηση.γλυτωνεις λεφτα που δεν κανεις αναβαθμισεις απο την αλλη ομως αποκτας κακια φημη μεσα απο τα Forums και τους πελατες σου και χανεις τα λεφτα απο τους νεους πελατες.και ασε τα λεφτα που χανει.η κακη φημη δυσκολα φτιαχνει.οπως λενε ενας καλος πελατης σου φερνει ενα ατομο ενας κακος σου διωχνει δεκα.ειδικα τωρα με τα forum που μπαινει ο κοσμος ειναι ευκολο να αποκτησει μια εταιρεια κακη φημη και να διαβασουν ολα της τα προβληματα σε ενα forum.
eyebill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Χ Ε Ι Ρ Ο Τ Ε Ρ Η εταιρεία ever!!!!!!! Δεν περιγράφω άλλο!!
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλο ειναι να λεμε και γιατι για να ξερει ο κοσμος και να βλεπει τι γινεται. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα