Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Θελω να καθαρησω την οθονη iMac γιατι εδω και περιπου 1 χρονο το πολυ να την εχω καθαρησει 4 φορες και φαινεται σε λιγο καιρο θα βγαλει περισσοτερο σκονη απο το γραφειο...

εχω διαβασεις για το iKlear - https://www.klearscreen.com/ και θα ηθελα να μαθω τι χρησιμοποιεiται εσεις και εαν υπαρχει κατι παρομοιο απο ελληνικα e-shops

Δημοσ.

Καλημερα,

Θελω να καθαρησω την οθονη iMac γιατι εδω και περιπου 1 χρονο το πολυ να την εχω καθαρησει 4 φορες και φαινεται σε λιγο καιρο θα βγαλει περισσοτερο σκονη απο το γραφειο...

εχω διαβασεις για το iKlear - https://www.klearscreen.com/ και θα ηθελα να μαθω τι χρησιμοποιεiται εσεις και εαν υπαρχει κατι παρομοιο απο ελληνικα e-shops

για το εξωτερικό και ιοχι για το μεσα πανελ εγω χρησιμοποιω υγροα πο καθαριστικό γυαλιων

μια χαρα κανει την δουλεια του και με καλα αποτελέσματα

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το iClear πρίν από 2 χρόνια .. Έκανε καλά την δουλειά του, αλλά έχασα το μπουκάλι σε μια μετακόμιση .. Από τότε χρησιμοποιώ απλά νερό σε ένα πανάκι και κάνει εξίσου καλή δουλειά :-D

Δημοσ.

Οπως καθαριζουμε ολες μας τις οθονες.

Βρεχεις ενα πανι κατω απο τη βρυση, το στυβεις καλα και την καθαριζεις. Βασικα ολο το μηχανημα. Μετα με ενα στεγνο το στεγνωνεις.

Απλα ειναι τα πραγματα. Δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη μεταχεοριση.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια οσο και να προσπαθω δεν μπορω να καθαρισω καλα την οθονη του imac.Οταν ειναι κλειστο βλεπεις στην οθονη τα περα-δωθε απο το πανακι.Εχω αγορασει απο το istorm πανακι και υγρο αλλα δεν αλλαξε κατι.Ξερει καποιος...?

Δημοσ.

Εγώ καθαρίζω με πανάκια Dettol για απολύμανση επιπλέον. Άμα είναι full μπίχλα να επιμείνεις και με δεύτερο πανάκι αλλά όχι με τέρμα δύναμη. Πριν καλά-καλά στεγνώσει, πέρασέ την με ΚΑΘΑΡΟ πετσετάκι γυαλιών ηλίου, κλπ. δε μένει τίποτε!...και πίστεψε με σε τέτοια θέματα είμαι για το τρελοκομείο! :)

• Like 2
Δημοσ.

Με πανάκι σαν των γυαλιών αλλά 2-3 φορές παχύτερο και πολύ μαλακό. Μου έχει μείνει από ένα καθαριστικό σετάκι EIZO. Αν δεν βρεις πάρε γυαλιών αλλά το πιο παχύ. Αν η οθόνη έχει στίγματα που δεν φεύγουν, ψεκάζεις το πανάκι με λίγο υγρό γυαλιών. Είναι φθηνό και κάνει δουλειά.

Ο οθόνη του 27άρη μου, (2010) παραμένει σε άριστη κατάσταση.

Τον υπόλοιπο με πανάκι μικροϊνών και νερό (λίγο).

Το keyboard και το touchpad δε, ιδιαιτέρως συχνά. Είναι απ´ τα πιο βρώμικα πράγματα του σπιτιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...