@X@ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά , αν και αρχάριος έως πολύ άσχετος ,προσπαθώ να φτιάξω ένα site , το παιδεύω εδώ και καιρό στην free δυνατότητα που δίνει το wix.com, πήρα και domain name .tk και σιγά σιγά πειραματίζομαι ... το ερώτημα μου είναι επειδή σκέφτομαι να κάνω upgrade να αγοράσω και κανονική domain (com,gr) ώστε να φαίνεται κανονικό , θα κολλάει το site όπως τώρα που μπαίνω για να δω; η με το upgrade λόγω bandwidth θα βελτιωθεί , και γενικά αξίζει τα λεφτά του έτσι για αρχή στο wix? η να δοκιμάσω σε κάποιο άλλο (papaki?) ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Kostas-zio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου πρότεινα αν έχεις να διαθέσεις λίγα χρήματα να πάρεις ένα domain και ένα hosting πακέτο από κάποια εταιρία. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση όποια πλατφόρμα θέλεις με 2 κλικ αν υποστηρίζει το Softacoulus και η ταχύτητα θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη αλλά θα βρεις και πολύ καλύτερες πλατφόρμες από αυτή. Δες κάποια πακέτα Hosting εδώ
@X@ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 σε ευχαριστώ για την απάντηση , σκέφτομαι όπως σου είπα να διαθέσω για domain και hosting χρήματα , απλά σκεφτόμουν το wix γιατί είναι εύκολο στον σχεδιασμό , δη γνωρίσω να σχεδιάσω από μονος μου ένα site ώστε να αγοράσω hosting από αλλου και απλά να το ανεβάσω εκεί .. για αυτο σκεφτόμουν αυτού του τύπου τα sites (weebly,wix k.a)... αλλα δεν γνωρίσω πως θα είναι εάν κάνω upgrade , αν δηλαδή κολλάει , τι ταχύτητα θα έχει και τέτοια...το softaculous που λες μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα