telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ενα m/b mμε bios phoenix που μολις ανοιγω το pc μετα απο λιγο κανει beep codes σαν περιπολικο και δε δειχνει καθολου post στην οθονη . Δηλαδη για να γινω ποιο συγκεκριμενος κανει συνεχη εναλλαγη ενος low pitch και high pitch ηχου. Γνωριζει κανεις τι προβλημα υποδυκνειει αυτο ο κωδικος λαθους;
Joshua21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.bioscentral.com/beepcodes/phoenixbeep.htm# 1
telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω για τον συνδεσμο , αλλα δυστυχως δεν περιλαμβανει τον ηχο που περιγραφω ή εγω δεν μπορω να διαβασω τον πινακα. Συμφωνα με τον πινακα που παραθετει το μοτιβο που ακουω εγω ειναι , 1-1 συνεχομενο
Manos5686 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα...μετά απο λίγο που άνοιγα το pc έκανε η MB σαν σειρήνα περιπολικού.Το έλυσα το θέμα κάνοντας απεγκατάσταση μερικά προγράματα που είχα βάλει απο το cd της MB τα οποία μετρούσαν τον αέρα που έβγαζαν τα fans..Δες εάν έχεις βάλει παρόμια προγραμματάκια απο το cd της μητρικής!
telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ανοιγει καθολου το pc . Για την ακριβεια δινει ρευμα κανονικα (τσεκαρισμενο με πολυμετρο) αλλα δεν δινει σημα ουτε στην οθονη . Σιγουρα δεν ειναι καρτα γραφικων(τσεκαρισμενο ) σιγουρα δεν ειναι μνημη (κανει αλλο ηχο) , οποτε m/b ή cpu
Heartl3ss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Λάπτοπ είναι? Απο ότι ξέρω τα PhoenixBIOS είναι απο λάπτοπ. Άνοιξε το (προσεχτικά πάντα με βάση το repair manual) αφαίρεσε την μπαταρία του BIOS για να καθαριστεί, δώσε ρεύμα, βάλτην πίσω, συναρμολόγησε το πάλι και δές αν έγινε τίποτα..
telegamesvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι , σταθερο ειναι . Την εβγαλα την μπαταρια την μετρησα και ειναι 2,87v οποτε νομιζω οτι ειναι οκ , αλλα δεν θυμαμαι να εδωσα ρευμα . Θα το κανω και θα σου πω το αποτελεσμα .
rounsmith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε της μνήμες σε άλλο slot. Και δοκίμασε να μπουτάρεις μόνο με οθόνη τίποτα άλλο πάνω.
username-taken Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Απο όσο ξέρω, όταν το CPU είναι τοστ τότε δεν κάνει καν ήχο. Το τροφοδοτικό το κοίταξες; Έτσι όπως το λες δλδ, ο ήχος είναι ΠΙΙΙΠ ... πιιιπ ... ΠΙΙΙΠ ... ;
copydisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Motherbord ειναι και μαλιστα το προβλημα ειναι σοβαρο. Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη καταλαβαινω τον ηχο που λες, εμενα μου εχει παρουσιαστει οταν εθετα ορια στις στροφες ενος φαν ή στις τασεις ή στις θερμοκρασιες. Ειναι ουσιαστικα το "alarm" των μητρικων γιαυτο το λογο. Συνηθως ομως αναβαν και μπορουσα να δω τι φταιει απο το BIOS ή αν ειχα βαλει καποιο λαθος οριο εγω και βαραγε... Σε σπανιες περιπτωσεις που δεν αναβαν, καποιος ανεμιστηρας ειχε χαλασει εντελως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα