Προς το περιεχόμενο

>>>>>CloneDVD<<<<<

century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den enoo oti to Clone dvd grafei 9GB dvd (aloste den uparxoun) alla pernei to 9Gb i 6GB dvd kai to simpiezei automata... oute antigrafi xreiazete na ginei me alo programa oute simpiesi me alo programma xreiazete... apla patas copy kai to clonedvd kanei mono tou olles tis douleies...

Δημοσ.

Den exo asxolithei me XBox. Tha prepei na rotisete aytous pou asxolounte me games.

Alla katarxin balate ena XBox DVD sto DVD-rom na to diabasetai? Arxiste apo ekei giati kapoios mou eixe pei oti den mporei to DVD-rom tou PC na to diabasei opote kata synepeia oute na to doulepsei...

Δημοσ.

Ayto einai apolyta sigouro. XBox DVD den ripparontai apo PC. Prepei na exete chiparismeno XBox (oxi me opoiodipote chipaki, ayta pou kykloforoun Ellada den einai kai ta kalytera), na to balete se LAN me to PC (pio eykolo apo oti akougetai) kai na to kanete rip apo to DVD tou X sto HD tou PC.

Ayta de poly genikes grammes, einai kai alles leptomereies pou paizoun. Rikste mia matia se ayto to site gia X:

http://www.xbox-scene.com/

A kai genika an exete X kai balete kalouli chipaki meta kanete oti thelete! Prosopika tou exo balei kai Media Player kai paizo DivX kai MP3 apo to X. Me 80ari HD...... :)

Δημοσ.

PAIDIA MIA KAI TO THEMA EINAI TO CLONEDVD as epanelthoume!telika einai prwto to programa , apla thelei ripping prwta sto hd stis kleidwmenes tainies . omws kapoios apo sas pou to exei dokimasi , pws paei apo simbatotita me epitrapezious dd players?

Δημοσ.

Apo symbatotita?

Se 3 diaforetika DVD Players pou exo dokimasei paizoun kanonikotata! Parattirisa omos oti dimiourgei mono ton VIDEO_TS fakello kai oxi ton AUDIO_TS (o opoios stin ousia den xreiazetai giati einai adeios) alla ISOS ayto einai enas logos na min paizei to DVD se merika players.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...