Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω 5850 ειχα,τωρα ανοιξα ticket στο support της sapphire αμα μου που να την στειλω για αντικατασταση θα προσπαθησω να την αλλαξω με καμια 670...

Δημοσ.

Οτι pc εχω προχειρο εχει τροφοδοτικο της πλακας (Δεν εχω δευτερο PC και οσα μπορω να βρω ειναι απο ατομα που δεν ασχολουνται)...

Αυτο που θελω να δοκιμασω ειναι με καλωδιο displayport to hdmi (βγαζει και ηχο αυτη ετσι;;) να δω μηπως εχει θεμα η θυρα,αλλα ουτε αυτο νομιζω,καπου "βραχυκυκλώνει" οταν ειναι idle...

Δημοσ.

Είσαι από Θεσσαλονίκη? Θα μπορούσα να το δω εγώ αν θες

Δόξα τον θεό υπάρχει ένα Seasonic, ένα TT Toughpower, ένα Silverstone και ένα Etasis. Όχι τίποτε άλλο γιατί ανοίχθηκαν 2-3 topics με τις 79xx και μου έχει κάνει εντύπωση

Το DP δεν έχει ήχο. Όχι ότι δεν μπορεί. Είναι κλειδωμένο

Δημοσ.

Μολις μου εκλεισε ολο το PC ενω επαιζα,χωρις σφαλμα χωρις τιποτα,και πανω απο ολα χωρις O/C...

Μαλλον φιλε νινο εχει δικιο για το τροφοδοτικο,πως μπορω να σιγουρευτώ;; (η εγγυηση πρεπει ναναι πολυ οριακα,σε καμια βδομαδα πρεπει να ληγει)

Αν και αυτο δικαιολογει μονο το 1 απο τα 2 προβληματα,το αλλο μου φαινεται για θεμα της καρτας...

Δημοσ.

Για το πρόβλημα του ήχου δοκίμασε και αυτό:

What you gotta do is install the **AMD HD Audio Drivers, not the realtek audio drivers. You can find these in the directory where AMD automatically extracts it's installer, which is usually C:\AMD\AMD_Catalyst_12.x_win7__64\Packages\Drivers\WDM\HDMICE\W764A\AtihdW76.msi

If you're having trouble installing, take the following steps:

Right click on sound icon in taskbar

select "playback devices"

right click on HDMI driver, click properties

under controller information, click properties

select driver tab, click update driver

click 'browse my computer for driver software'

browse to the folder above and click next

select your amd driver and follow the remaining steps to finish

reboot

hope this helps someone some time.

Δημοσ.

Δεν γινετε τιποτα με το προβλημα στον ηχο...

Για οσους δεν καταλαβαν: http://www.youtube.com/watch?v=DMi3nhxqpNo

(Η φαση ειναι οτι το βιντεο ειναι HD και οταν το τρεχω με τον MPC-HC εχει hardware acceleration και ακουγεται κανονικα,μαλλον πρεπει για την ωρα να βλεπω μονο HD ταινιες.....)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα με τον ηχο (μαλλον) λυθηκε,με ενα BIOS update της μητρικης μου...

Μαλλον προβλημα ασυμβατοτητας;;;

Το αλλο μαλλον δεν επεσα σε καλο κομματι,οποτε no overclock for me....

ΑΚΥΡΟ!!!!

Για καποιο λογο αφου εκανα BIOS update δουλευε,και με το που εκανα restart ξανασταματησε...

Τελικα αποφασισα να παω πιο πισω σε οδηγους 12,4 και σαν να δουλευει καλα τωρα...

Παντως δεν μαρεσει που μενω σε παλιους οδηγους....

Επεξ/σία από stavrakas92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...