Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λεει ο τιτλος ο ηχος απο την τηλεοραση "κοβεται" ανα 1-2 δευτερολεπτα συνηθως,αλλα εχει τυχει να ακουγεται για αρκετη ωρα,ή να ΜΗΝ ακουγεται τιποτα για αρκετη ωρα,δοκιμασα αλλο καλωδιο δεν δουλεψε,δοκιμασα χωρις οδηγους,με παλαιοτερους οδηγους και παλι τιποτα...

Η 5850 που ειχα πριν δουλευε μια χαρα...

Edit:Για καποιο λογο τωρα παει αναποδα,1-2 δευτερα δεν ακουγεται τιποτα,και ενδιαμεσα ακουγεται κατι για κατι χιλιοστα του δευτερολεπτου....

Edit 2: Ακουγεται κανονικα,μετα απο ακομα μια απεγκατασταση (με το unistaller του atiman)-εγκατασταση των drivers,μαλλον κατι ειχε μεινει απο παλαιοτερους οδηγους...

Επεξ/σία από stavrakas92
Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ενω χθες δεν το εκανε σημερα το ξανακανει...

Οσο ανεβαζω τα ρολογια της καρτας τοσο πιο εντονο γινεται... Παρολο που χθες μετα την "φρεσκια" εγκατασταση των οδηγων τα ειχα 1125/1575...

Επισης αλλο προβλημα ενω τρεχει ανετα η καρτα σε 1125/1575 χωρις artifacts και θερμοκρασιες <75 κρασαρουν οι drivers,με αποτελεσμα να κολαει το παιχνιδι...

Στο furmark ή στο unigine δεν κρασαρουν μονο στο bf3...

Δημοσ.

Τελικα τωρα ακουγεται διακεκομμένα σε ηχους απο youtube,video players,winamp κτλ,αλλα σε unigine,και παιχνιδια που δοκιμασα ο ηχος δουλευει κανονικα...wtf...τα'χω παιξει....

Δημοσ.

Ποιον driver έβαλες?

Σε ρώτησα για το PSU γιατί το φαινόμενο που περιγράφεις (Driver has crashed and stopped responding...) οφείλεται πολύ συχνά από ανεπαρκές τροφοδοτικό.

Αν είχες πάντως άλλο να δοκιμάσεις καλό θα ήταν. Το ότι κάτι είναι επαρκές δεν σημαίνει απόλυτα ότι δεν μπορεί να είναι ελαττωματικό. Υπάρχουν και PSU των 200 ευρώ που λόγω αστοχίας εμφανίζουν προβλήματα

Δημοσ.

Σαν το βαρύ gaming, δεν έχει τίποτα. Είναι το ultimate test. Κι αυτό γιατί το furmark τσιτάρει μόνο VGA. Άλλα stress tests στρεσάρουν CPU/RAΜ κ.ο.κ

Και ξές ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα? Όλα τα stress tests στρεσσάρουν σταθερά το συγκεκριμένο HW στο 100% συνέχεια. Ένα Game, στρεσσάρει όλο το PC και με τεράστιες αυξομειώσεις (το load δλδ δεν είναι ίδιο συνέχεια). Αυτό δοκιμάζει ένα PSU ακόμα περισσότερο γιατί πρέπει να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενα spikes

Δημοσ.

Εκανα και format το προβλημα με τον ηχο παραμενει,να την στειλω για RMA;;

Την πηρα απο amazon.co.uk...υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπία sapphire;;

Δημοσ.

Δοκιμή σε άλλο PC πρώτα καλύτερα. Στο άλλο topic ο STM λέει είναι γενικό φαινόμενο με τους drivers. Εγώ με τις 5850 μου δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

Τι γινετε ρε παιδια με την σειρα 7χχχ ατι υπαρχει κανενας που δεν εχει προβλημα αυτη την σειρα;η σειρα 5χχχ που εχω και οσο θυμαμε ηταν ελαχιστες η περιπτωσεις ενω τωρα συννεφο απο προβληματα απο διαφορες υλοποιησεις...για nvidea με βλεπω να αλαξω την 5850 μου...

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πάντως στα μεγάλα fora του εξωτερικού που κυκλοφορώ (και τσέκαρα πριν μια ώρα ξανά) δεν βλέπω τέτοια προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...