stavrakas92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οπως λεει ο τιτλος ο ηχος απο την τηλεοραση "κοβεται" ανα 1-2 δευτερολεπτα συνηθως,αλλα εχει τυχει να ακουγεται για αρκετη ωρα,ή να ΜΗΝ ακουγεται τιποτα για αρκετη ωρα,δοκιμασα αλλο καλωδιο δεν δουλεψε,δοκιμασα χωρις οδηγους,με παλαιοτερους οδηγους και παλι τιποτα... Η 5850 που ειχα πριν δουλευε μια χαρα... Edit:Για καποιο λογο τωρα παει αναποδα,1-2 δευτερα δεν ακουγεται τιποτα,και ενδιαμεσα ακουγεται κατι για κατι χιλιοστα του δευτερολεπτου.... Edit 2: Ακουγεται κανονικα,μετα απο ακομα μια απεγκατασταση (με το unistaller του atiman)-εγκατασταση των drivers,μαλλον κατι ειχε μεινει απο παλαιοτερους οδηγους... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2012 από stavrakas92
stavrakas92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα το προβλημα ενω χθες δεν το εκανε σημερα το ξανακανει... Οσο ανεβαζω τα ρολογια της καρτας τοσο πιο εντονο γινεται... Παρολο που χθες μετα την "φρεσκια" εγκατασταση των οδηγων τα ειχα 1125/1575... Επισης αλλο προβλημα ενω τρεχει ανετα η καρτα σε 1125/1575 χωρις artifacts και θερμοκρασιες <75 κρασαρουν οι drivers,με αποτελεσμα να κολαει το παιχνιδι... Στο furmark ή στο unigine δεν κρασαρουν μονο στο bf3...
stavrakas92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001776 Υπαρχει περιπτωση ναχει σχεση με το PSU;;; Δεν θακλεινε κατευθειαν οταν ζοριζοταν;;;
george888 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα απο το τροφοδοτικο....ειναι παραπανω απο αρκετο και thermaltake..
stavrakas92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα τωρα ακουγεται διακεκομμένα σε ηχους απο youtube,video players,winamp κτλ,αλλα σε unigine,και παιχνιδια που δοκιμασα ο ηχος δουλευει κανονικα...wtf...τα'χω παιξει....
george888 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δεν κανεις ενα φορματ να εισαι 100% σιγουρος και περνα τους drivers απο το cd που σου εδωσαν...
stavrakas92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παρατηρησα οτι ο ηχος εχει θεμα οταν η καρτα ειναι idle(οταν τεσπα τα ρολογια ειναι 300/150),ομως τι μπορει να φταει για αυτο;;;
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιον driver έβαλες? Σε ρώτησα για το PSU γιατί το φαινόμενο που περιγράφεις (Driver has crashed and stopped responding...) οφείλεται πολύ συχνά από ανεπαρκές τροφοδοτικό. Αν είχες πάντως άλλο να δοκιμάσεις καλό θα ήταν. Το ότι κάτι είναι επαρκές δεν σημαίνει απόλυτα ότι δεν μπορεί να είναι ελαττωματικό. Υπάρχουν και PSU των 200 ευρώ που λόγω αστοχίας εμφανίζουν προβλήματα
stavrakas92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 12.8.. Αν ηταν PSU δεν θα το εκανε και σε furmark;;;
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν το βαρύ gaming, δεν έχει τίποτα. Είναι το ultimate test. Κι αυτό γιατί το furmark τσιτάρει μόνο VGA. Άλλα stress tests στρεσάρουν CPU/RAΜ κ.ο.κ Και ξές ποιο είναι το κυριότερο πρόβλημα? Όλα τα stress tests στρεσσάρουν σταθερά το συγκεκριμένο HW στο 100% συνέχεια. Ένα Game, στρεσσάρει όλο το PC και με τεράστιες αυξομειώσεις (το load δλδ δεν είναι ίδιο συνέχεια). Αυτό δοκιμάζει ένα PSU ακόμα περισσότερο γιατί πρέπει να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενα spikes
stavrakas92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα και format το προβλημα με τον ηχο παραμενει,να την στειλω για RMA;; Την πηρα απο amazon.co.uk...υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπία sapphire;;
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμή σε άλλο PC πρώτα καλύτερα. Στο άλλο topic ο STM λέει είναι γενικό φαινόμενο με τους drivers. Εγώ με τις 5850 μου δεν έχω θέμα.
george888 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τι γινετε ρε παιδια με την σειρα 7χχχ ατι υπαρχει κανενας που δεν εχει προβλημα αυτη την σειρα;η σειρα 5χχχ που εχω και οσο θυμαμε ηταν ελαχιστες η περιπτωσεις ενω τωρα συννεφο απο προβληματα απο διαφορες υλοποιησεις...για nvidea με βλεπω να αλαξω την 5850 μου...
ninos30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ πάντως στα μεγάλα fora του εξωτερικού που κυκλοφορώ (και τσέκαρα πριν μια ώρα ξανά) δεν βλέπω τέτοια προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα