Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα είχα ανοίξει και πιο κάτω το είδιο θέμμα αλλά δεν απάντησε κανείς, θα γίνω πιο συγκεκριμένος εχω ενα πρώβλημμα με την καρτούλα αυτην, βγάζει μπλε οθόνη που το μύνημα της ειναι

/\thread stuck in device driver' με το προγραμμα blu screen view, επισης σε παλια παιχνιδια οπως ειναι το μαφια το driver 3 ή το gp 4 κολανε στην φωρτηση ή βγαζουνε γραμμες

λοιπον την πηγα στο πλαισιο 2 φορές την έκαναν τεστ με το heaven δεν εβγαλε τιποτα, μετα την πηγα και σε εξωτερικα τεχνικο την εκανε τεστ με το furmark έκανε επανεκίνηση ο υπολογιστης του για καποιο λογο, λεει και αυτος δεν εχει τιποτα η καρτούλα

εγω την εβαλα μεσα στο κουτι παλι, 2 μερες δουλευε καλα με παλιους οδηγους , ειπα να μην βαλω τους καινουριους σημερα παλι τα ειδια

αυτοι λενε μητρικη ειναι, και σας ρωταω η πλακετα βγαζει τετοια πρωβλημματα? με κοροϊδευουνε βρε παιδια τι γινεται ξερει κανεις καμια ειδεα κατι να δουμε την καρτα γραφικων τι πρωβλημμα εχει?

δοκιμασα και ενα 3δ μαρκ αλλα εκει περα παλι δεν εβγαλε κατι το μονο αρνητικο ητανε οτι ειχε χαμηλα fps και μειωση επιδωσεων εκεινο το σημμα που βγαζουν τα 7 αν καταλαβατε, θελω καποιες λυσεις να μου πειτε γιατι τραβηξα και φωτογραφιες απο το κηνιτο μου με τις γραμμες αλλα δεν με πιστευουν στο πλαισιο τι να κανω?

Δημοσ.

Τσέκαρε ένα τρίπτυχο..

α) Τελευταιο Bios

β) Chipset drivers από την σελίδα της κατασκευάστριας.

c) bios update της κάρτας αν υπάρχει και εγκατάσταση των οδηγών που έχει πάλι η κατασκευάστρια στην σελίδα της αφού όμως απεγκαταστήσεις τελείως τους προηγούμενους. ( driver sweeper )

Δημοσ.

πιστευω καρτα γραφικων ειναι εβγαλε παλι μπλε οθονη, εχω μια μικρη υποψια και για καρτα ηχου γιατι εχω εσωτερικη pci θα δοκιμασω να την βγαλω να δω αν θα παει καλυτερα το μηχανημα γιατι οταν πχ βαζω την καρτα ηχου της nvidia τα παιχνιδια πανε καλα ενω οταν βαζω την εσωτερικη βγαζουνε πρωβλημμα (απο επιλογη διωρθοση ιδιωτητων ηχου, προεπιλεγμενη συσκευη) αλλα και παλι ομως γιατι να χτυπανε οι οδηγοι της καρτας γραφικων το μυνημα ειναι αυτο nv4_mini.sys nvidia xp miniport nv_mini.sys+65bdd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...