Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φιλε με βοηθησες πολυ με αυτο θα το κρατησω!!!! να στε ολοι καλα παιδια ευχαριστω! βεβαια αν ανοιξω το κουτι χανεται η εγγυηση 2 ετων που εχω, αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι κατι εγινε με τον καταστηματαρχη που μου εστησε τον υπολογιστη και δεν θελω να εχω ''παρε-δωσε'' μαζι του αν πληρωνα την εγκατασταση ποσο θα μου εβγαινε η τιμη?

η radeon 4250 ειναι on-board αα και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου για να μην πληρωσω την εγκατασταση, γιατι ζουμε σε δυσκολες εποχες και ουτε το χομπυ μας δεν μπορουμε να κανουμε... αν δεν καταφερω να την εγκαταστησω τοτε θα βαλω εναν φιλο μου ο οποιος νομιζω οτι ξερει και παλι χιλια ευχαριστω παιδιαα!

Δημοσ.

Αυτο με το κουτι δεν το καταλαβα εκτος και εαν εννοεις οτι ειναι καποιο ετοιμο συστημα.εαν ειναι,πρεπει να μας πεις πιο ειναι μην βρεθουμε προ εκπληξεως.επισης,κατεβασε το cpuz (γραψε στο google cpuz download) και πες μας λιγο ποια ειναι η μητρικη σου.θα το δεις στην καρτελα Mainboard.εαν κανεις τον κοπο και ανοιξεις το κουτι σου για να δεις εαν οντως εχεις καρτα γραφικων,πες μας και την μαρκα και τα watt απο το τροφοδοτικο σου.εαν θελεις μονο να δεις εαν εχεις καρτα γραφικων,πηγαινε πισω απο τον πυργο και δες στις θυρες την μητρικης (αυτες που ειναι ολες μαζεμενες) εαν πηγαινει το καλωδιο της οθονης,σε μια απο αυτες.

αν πληρωνες την εγκατασταση,σε νορμαλ τιμες απο 20-30.

Edit:τωρα ειδα το edit σου.οποτε ολα καλα.

Δημοσ.

Αρα ειναι οντως ενσωματομενη.την καρτα γραφικων σου θα την βαλεις στην μπλε θυρα της μητρικης.

τωρα,ποιο τζιμανι σου προτεινε αυτη την μητρικη με αυτο τον επεξεργαστη που εχεις,ενας θεος ξερει.εαν ειναι αυτος απο το καταστημα που λες,καλα εκανες και μαλλωσες.μην σου πω να του την φερεις στο κεφαλι κιολας.τεσπα.αφου δουλευει οκ,κατσε ετσι.

οχι οτι εχει καποιο προβλημα η μητρικη αλλα.....ε δεν γινετε να εχεις μηχανη ferrari και λαστιχα απο το carrefour λεμε τωρα,τα πιο φθηνα.

το τροφοδοτικο σου τουλαχιστον ειναι μια χαρα.αρκετα εως πολυ καλο.οποτε απο εκει μεινε ησυχος.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο παραπάνω κύριος... Κρίμα ρε παιδί μου αλλά τώρα δεν αλλάζει.

Φαντάζομαι πόσο θα σου χρέωσε και το GS800...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...