kwstasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια...εχω εναν υπολογιστη.. συκεκριμενα: cpu: AMD 8150 8-core proccesor στα 3.6GHz RAM: 4GB DDR3 (800 watt) kai GPU: ATI radeon HD 4250 και επειδη ειμαι gamer θελω να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων( διοτι με αυτη την καρτα (οσοι ξερετε) παιζω call of duty mw3 και τα γραφικα ακομα και στο low μου τα διχνει bugαρισμενα και με glitches) το Θεμα μου εχει ως εξης.. επειδη δεν γνωριζω τοσο πολυ καλα απο καρτες γραφικων θα ηθελα να μου πειτε για καρτες ιδιας κατηγοριας (radeon) στις οποιες πχ να μπορω να παιξω battlefield 3 σε high η ακομα και ultra graphics και textures... το θεμα μου ειναι ομως να κρατησει μερικα χρονακια και να μην υπερβαινει τα 150 ευρω.. (οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο... οικονομικη κριση!!! ) ευχαριστω για τον χρονο σας!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει αυτό που ψάχνεις φίλε μου. Με 250 ευρώ, κάτι γίνεται αλλά και πάλι μερικά χρονάκια με ultra γραφικά λίγο δύσκολο.
SharkGamer007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια...εχω εναν υπολογιστη.. συκεκριμενα: cpu: AMD 8150 8-core proccesor στα 3.6GHz RAM: 4GB DDR3 (800 watt) kai GPU: ATI radeon HD 4250 και επειδη ειμαι gamer θελω να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων( διοτι με αυτη την καρτα (οσοι ξερετε) παιζω call of duty mw3 και τα γραφικα ακομα και στο low μου τα διχνει bugαρισμενα και με glitches) το Θεμα μου εχει ως εξης.. επειδη δεν γνωριζω τοσο πολυ καλα απο καρτες γραφικων θα ηθελα να μου πειτε για καρτες ιδιας κατηγοριας (radeon) στις οποιες πχ να μπορω να παιξω battlefield 3 σε high η ακομα και ultra graphics και textures... το θεμα μου ειναι ομως να κρατησει μερικα χρονακια και να μην υπερβαινει τα 150 ευρω.. (οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο... οικονομικη κριση!!! ) ευχαριστω για τον χρονο σας! Ποιό τροφοδοτικό έχεις με 800 W και ποία οθόνη ???
kwstasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 εχω τροφοδοτικο corsair gs....οθονη εχω μια παλια acer...να πω οτι οταν ρωτισα στο public ενας τυπος μου ειπε οτι ειχε δωσει 100 και κατι ευρω και πηρε νομιζω μια hd 7 χιλιαδες κατι δεν θυμαμαι ακριβως... καμια αλλη λυση?
SharkGamer007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 εχω τροφοδοτικο corsair gs....οθονη εχω μια παλια acer...να πω οτι οταν ρωτισα στο public ενας τυπος μου ειπε οτι ειχε δωσει 100 και κατι ευρω και πηρε νομιζω μια hd 7 χιλιαδες κατι δεν θυμαμαι ακριβως... καμια αλλη λυση? Θυμάσαι τη ανάλυση έχει ???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε γίνεται σε μεγάλο βαθμό αυτό που λες. Κοίτα για την φτηνότερη radeon HD 7770.
kwstasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 θα με βοηθουσες πολυ αν μου εστελνες διαφορα sites με την συγκεκριμενη καρτα γιατι εψαξα και δεν βρηκα πουθενα...αα μονο στον κωτσοβολο βρηκα μια hd 6670 ddr3 128bit με 66,58 ευρω...λεει τιποτα?? αν μπορεις και δεν εεις καποια σημαντικη δουλεια θα το εκτιμουσα να μου εστελνες καποιο site σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ορίστε: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm
kwstasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ ευχαριστω πολυ φιλε! ταιριαζει σιγουρα με το συστημα μου? α κατι ακομα αυτη θα με κρατησει μερικα χρονακια?? και θα μπορω να παιζω σε high graphs? α ξεχασα επισης... εχει καμια σχεση το ddr5 της καρτας γραφικων με το ddr3 της μνημης ραμ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ ευχαριστω πολυ φιλε! ταιριαζει σιγουρα με το συστημα μου? α κατι ακομα αυτη θα με κρατησει μερικα χρονακια?? Aν δεν αλλάξεις οθόνη, λογικά ναι. και θα μπορω να παιζω σε high graphs? Σήμερα σίγουρα. α ξεχασα επισης... εχει καμια σχεση το ddr5 της καρτας γραφικων με το ddr3 της μνημης ραμ? Όχι, καμια.
kwstasole Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω με βοηθησατε πολυ παιδια να στε καλα... μοναχα μια ερωτηση ακομα.. αν παρω την καρτα που μου προτεινες ποσα λευτα λες να μου παρουν και για την εγκατασταση?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σε συνεχεια αυτου που ρωτας εδω εαν ειναι ενσωματομενη στην μητρικη η καρτα γραφικων που εχεις τωρα,θα παρεις την καρτα,θα ανοιξεις το πλαινο του κουτιου,θα βρεις την θυρα Pci express η οποια συνηθως ειναι η θυρα που βρισκεται πανω πανω και θα κουμπωσεις καλα την καρτα.στην συνεχεια θα σφιξεις με μια βιδα το λαμακι της στο κουτι,θα βρεις το καλωδιο τροφοδοσιας που εχει η καρτα,στο τροφοδοτικο,θα το κουμπωσεις και θα συνδεσεις την οθονη και θα ανοιξεις το Pc.μετα στα windows για να μην σε βαλουμε τωρα να κατεβασεις καινουργιους drivers,θα παρεις το cd της καρτας και θα περασεις drivers.και σου βγηκε τζαμπα η εγκατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα