Thanoucos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τι διάφορα έχει η DSP έκδοση με την κανονική? DSP:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16572&cat=18 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17080&cat=18&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
άδικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Η 2η είναι retail που συνοδεύεται από κουτί & βιβλίο. H dsp νομίζω είναι για μια ενεργοποίηση & σε 1 pc & δε μπορεί να ξαναενεργοποιηθεί ποτέ ξανά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Η 2η είναι retail που συνοδεύεται από κουτί & βιβλίο. H dsp νομίζω είναι για μια ενεργοποίηση & σε 1 pc & δε μπορεί να ξαναενεργοποιηθεί ποτέ ξανά. Θεωρητικα ναι αλλα πρακτικα οχι.....Μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει νομιμα τουλαχιστον στο ιδιο pc και με αλλο τροπο σε αλλο.Ενοειται χωρις crack κλπ....
tolis_01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τηλέφωνο εννοείς, ε; Αρκετοί στο insomnia έχουν αναφέρει πως με ένα τηλεφωνημα στη microsoft και κάποια "δικαιολογία" του τύπου "μου κάηκε η μητρική και την άλλαξα αναγκαστικά", μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε άλλο pc (μόνο στο δεύτερο πλέον φυσικά, όχι σε δυο pc ταυτόχρονα). Όπως και να'χει, η τιμή ειδικά της retail έκδοσης είναι αστεία, ίσως πιο ακριβά από το ίδιο το pc μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Τηλέφωνο εννοείς, ε; Αρκετοί στο insomnia έχουν αναφέρει πως με ένα τηλεφωνημα στη microsoft και κάποια "δικαιολογία" του τύπου "μου κάηκε η μητρική και την άλλαξα αναγκαστικά", μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε άλλο pc (μόνο στο δεύτερο πλέον φυσικά, όχι σε δυο pc ταυτόχρονα). Όπως και να'χει, η τιμή ειδικά της retail έκδοσης είναι αστεία, ίσως πιο ακριβά από το ίδιο το pc μου Ακριβως !!!!!!!!!!!!!!!
tigersgate6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω βρισκομαι ακριβως στην ιδια φαση φιλτατοι ειμαι να κανω φορματ αυτες τις μερες μιας και εχω αγορασει νεα μητρικη και εναν ssd και θελω να περασω εκει το λειτουργικο ...ομως εχω dsp windows 7 ultimate 64 ...μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο περισσοτερο τη κατασταση λεγωντας πια η διαδικασια που θα πρεπει να ακολουθησω ... η απλα με ενα τηλεφωνημα ολα γινονται ?
Thanoucos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω βρισκομαι ακριβως στην ιδια φαση φιλτατοι ειμαι να κανω φορματ αυτες τις μερες μιας και εχω αγορασει νεα μητρικη και εναν ssd και θελω να περασω εκει το λειτουργικο ...ομως εχω dsp windows 7 ultimate 64 ...μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγο περισσοτερο τη κατασταση λεγωντας πια η διαδικασια που θα πρεπει να ακολουθησω ... η απλα με ενα τηλεφωνημα ολα γινονται ? Ακριβως....Αν εχεις μηνες να κανεις format μπορει και να σου δεχτει τον κωδικο και χωρις τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα