grigas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Katevazw to 28 days later....To thema einai oti enw exw katevasei ta prwta 500 MB to avipreview moy deixnei mono ta prwta 17 secs.WHY??
PeLLaRaS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 gia dio poithanous logous: 1) Meta ta 17 sec iparxi ena keno pou akoma na to katevasi, etsi to avipreview den mpori na "dei" to ipolipo. Des me to k-Dat an pragmati isxii kati tetio kai poli apla stamata na katevazeis to arxeio kai meta valto na sinexisi 2) sti epimaxo simio ton 17sec to arxeio einai katestrameno. Dld den katevase ta sosta Data etsi to avipreview adinati na "dei" ti ginete apo eki kai parakato. I moni therapoia einai ite na to afiseis na teliosei kai na to ani3eis me virtualdub (vriskontas 3ana ta keyframes) kai na exeis kapoia frames katestramena, i na 3anakatevaseis tin tainia!!!! P.S. Dokimase na kaneis copy to Dat arxeio, kane to rename se avi kai dokimase na to ani3eis me virtualdub
or1onas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 ean opws leei k o pellaras anoixeis to dat-viewer, 8a deis katw katw mia leyki mpara pou antistoixei sto synolo tou arxeiou... opou exei ginei portokali, exei katebasei to sygekrimeno meros, synepws de xreiazetai na perimeneis ws to telos tou d/l... apla tsekare an leipei kanena kommati konta sthn arxh... an oxi, mallon 8a symfwnhsw pali me ton pellara oti sou exei xtyphsei kapou to arxeio....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.