Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 περίεργο, έχω κάνει updates σε κάμποσους SSDs, σε κανένα δεν έχουν χαθεί δεδομένα... edit: από ότι διάβασα χάνουν δεδομένα αν οι Vertex 4/Agility 4 έχουν το 1.3 ή το 1.4RC firmware πάνω τους, συγκεκριμένη περίπτωση όμως...
leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ο stratosv7 εκανε την ερωτηση αντι για εμενα. ο vertex 3 που εχω ειναι αγορασμενος εδω και 5 μηνες. οποτε φοραει παλιο firmware.απλα αν το κανω αναβαθμιση θα χαθουν ολα τα δεδομενα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 όχι, έχω κάνει 3 φορές update firmware στον Vertex 3 μου από πέρσυ τον Ιούνιο...
leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 απλα κατεβαζω το αρχειο απο εδω http://www.ocztechnology.com/ssd_tools/SandForce_Based/ και το κανω εγκατασταση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 δεν κάνεις setup, τρέχει κατευθείαν, αλλά αν πας να κάνεις update τον Vertex 3 ενώ τρέχεις πάνω του τα Windows εκείνη τη στιγμή, δεν θα σε αφήσει να κάνεις... πρέπει να τον έχεις ως secondary disk, δλδ να τρέχεις από αλλού λειτουργικό για να τον κάνεις update...
leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 πλακα κανεις..... πρεπει να παω δηλαδη σε αλλο υπολογιστη... εχω σβησει απο τον raptor που ειχα τα windows....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ή να φτιάξεις linux live cd και να το κάνεις από αυτό...
sothoms Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αρα σε καθε update πρεπει να ξηλωνουμε τον δισκο και να το βαζουμε σε αλλο pc; Με το Hiren's boot cd γινεται;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 από τη στιγμή που είναι live cd (να υποστηρίζει AHCI) και μπορεί να τρέξει η εφαρμογή λογικά ναι... δεν νομίζω ότι θα ξαναβγεί άλλο, το τελευταίο 2.22 είναι αρκετούς μήνες τώρα...
leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ή να φτιάξεις linux live cd και να το κάνεις από αυτό... τι ειναι αυτο????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ουσιαστικά λειτουργικό (πχ linux) που λειτουργεί με τη μία bootάροντας από cd/dvd χωρίς να χρησιμοποιείται δίσκος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στο forum της ocz έχει guides και στο youtube videos
leriban Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 σ`ευχαριστω φιλε μου!!!! θα το κοιταξω!!! και ελπιζω να βγαλω ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα