basilis-keza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον επεσε στα χερια μου ενα pc αρκετα παλιο με : intel pentium 4 1.7Ghz 128ΜΒ RAM 40 GB σκληρο δουλευει αρκετα καλα αν και ειχε πολυ σκονη τον καθαρισα εβαλα και παστουλα στον επεξεργαστη αλλα του εβαλα windows xp sp2 που τα εχω αυθεντικα σε cd το αποτελεσμα... κολλαει πολυ και σκεφτηκα καποια διανομη του linux πιο ελαφρια θελω να τον εχω για ιντερνετ πιο πολυ + κειμενογραφο αντε και κανα κατεβασμα απο linux ασχοληθηκα μονο με ubuntu οποτε δεν και πολλα πια διανομη linux να βαλω στο παλιο pc για να μην σερνεται ;;; ευχαριστω προκαταβολικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.insomnia....παλιο-hardware/ http://www.insomnia.gr/topic/382703-info-project-linux-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για τα θεματακια απο insomnia αν και κοιταξα στην google δεν μου εβγαλε κατι τετοιο αλλα για το παραπανω συστημα εσεις πια διανομη προτεινεται οτι θα λειτουργισει καλυτερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 το μηχάνημα σου θέλει χέρι γιατί έχει πολύ λίγη μνήμη out-of-box δεν νομίζω να τα καταφέρει κάποια αλλά δοκίμασε με puppy linux και crunchbang διάβασε τα θέματα, έχουν αρκετές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω θα δοκιμασω αυτες που αναφερεις επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πάνω κάτω ότι προτάθηκε, συν το slitaz, που ακούω ότι είναι πολύ ελαφρύ, αλλά με 128mb ram δεν πας πουθενά. Αν παίρνει μνήμες ddr1, μπορείς σχετικά εύκολα να βρεις καμια μεταχειρισμένη 512mb με ελάχιστο κόστος (κανα 10ευρω). Γιατί με τη ραμ που έχει τώρα, και να τρέξεις κάτι, θα είναι απλά για να πειραματιστείς, δεν πρόκειται να καταφέρεις να κάνεις browsing πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 sdram περνει δυσκολο να βρω...κατεβαζω το puppy και θα το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 φυσικά και είναι εύκολο να βρεις, κανε μια βόλτα σε μαγαζιά με υπολογιστές η e-bay http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27929&cat=4 το δύσκολο δεν είναι να τρέξει σαν λειτουργικό αλλά με το που ανοίξεις ff,chromium θα swapαρει συνέχεια για κατέβασμα πάλι θες μνήμη, για κειμενογράφο δεν θα έχει θέμα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis-keza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω δεν ξερω αν θα παρω αλλη ram διοτι το pc ειναι πολυ παλιο και ξαφνικα μπορει να τα τιναξει παντως θα το σκεφτω διοτι και 12 ευρω δεν ειναι πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είπαμε τρέξε να πάρεις, μπορεί να βρεις από κάνα παλιό τι να πάθει, θα παίξεις μαζί του και θα το χαρίσεις κι'ολας αν ασχοληθείς αυτά που θα σου μάθει θα αξίζουν και με το παραπάνω τα 10€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα