Camel_xp Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Ξερει καποιος αν ειναι δυνατον το λειτουργικο να ρυθμιστει ετσι ωστε να βλεπει 2 ή περισσότερους σκληρους σαν 1 ? Εχω WinXP Pro. Αν δεν γίνεται αυτο μήπως ειναι δυνατον τα περιεχόμενα ενος folder να προερχονται απο 2 ή περισσότερους δίσκους ?
ChrisAce Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Μόνο αν τους βάλεις σε raid θα βλέπει τους 2 δίσκους σαν έναν.
grigas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 an den thes RAID nomizw mporeis na to kaneis me tin leitoyrgia twn dynamic volumes...psaxe sto help twn XP gia dynamic volumes... vevaia me tetoio mixanima poy exeis ypothetw to m/b tha exei raid...an to tsigoyneftikes kako toy kefalioy soy!!!;-)
kickeras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2003 fantazomai tha exeis provlima an ginetai xwris raid...ante na kaneis format kai na thes na kaneis backup ston allo skliro kamia 30ara gb....prosexe mi tin patiseis....
dpolal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2003 Τα ΧΡ έχουν δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις με σχετική ευκολία. Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις raid σύστημα. Καταρχήν πρέπει να μετατρέψεις τους δίσκους σου σε dynamic volumes.(αυτό γίνετε από My Computer-->δεξί κλίλ-->Manage-->Disk administrator). Κατόπιν μπορείς να ενώσεις δύο ή και παραπάνω μικρούς δίσκους και το σύστημα σου θα τους βλέπει σαν έναν. Πρόσεξε όμως τα εξής: 1. δεν υπάρχει τρόπος να δούν τους δίσκους αυτούς άλλα λειτουργικά εκτός από τα ΧΡ. 2. αν χαλάσει ένας δίσκος πιθανότατα να χάσεις όλα τα δεδομένα που είναι αποθυκευμένα και στους υπόλοιπους αφού τα data είναι διεσπαρμένα. 3. νομίζω ότι για να μετατρέψεις τους δίσκους σε dynamic θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις ήδη αποθηκευμένα σε αυτούς (αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ισχύει μπορεί και να κάνω λάθος). Αυτά τα ολίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.