Προς το περιεχόμενο

2 Δισκοι σε 1 partition?

Camel_xp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει καποιος αν ειναι δυνατον το λειτουργικο να ρυθμιστει ετσι ωστε να βλεπει 2 ή περισσότερους σκληρους σαν 1 ?

Εχω WinXP Pro.

Αν δεν γίνεται αυτο μήπως ειναι δυνατον τα περιεχόμενα ενος folder να προερχονται απο 2 ή περισσότερους δίσκους ?

Δημοσ.

an den thes RAID nomizw mporeis na to kaneis me tin leitoyrgia twn dynamic volumes...psaxe sto help twn XP gia dynamic volumes...

vevaia me tetoio mixanima poy exeis ypothetw to m/b tha exei raid...an to tsigoyneftikes kako toy kefalioy soy!!!;-)

Δημοσ.

Τα ΧΡ έχουν δυνατότητα να κάνεις αυτό που θέλεις με σχετική ευκολία.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις raid σύστημα.

Καταρχήν πρέπει να μετατρέψεις τους δίσκους σου σε dynamic volumes.(αυτό γίνετε από My Computer-->δεξί κλίλ-->Manage-->Disk administrator).

Κατόπιν μπορείς να ενώσεις δύο ή και παραπάνω μικρούς δίσκους και το σύστημα σου θα τους βλέπει σαν έναν.

Πρόσεξε όμως τα εξής:

1. δεν υπάρχει τρόπος να δούν τους δίσκους αυτούς άλλα λειτουργικά εκτός από τα ΧΡ.

2. αν χαλάσει ένας δίσκος πιθανότατα να χάσεις όλα τα δεδομένα που είναι αποθυκευμένα και στους υπόλοιπους αφού τα data είναι διεσπαρμένα.

3. νομίζω ότι για να μετατρέψεις τους δίσκους σε dynamic θα χάσεις τα δεδομένα που έχεις ήδη αποθηκευμένα σε αυτούς (αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ισχύει μπορεί και να κάνω λάθος).

Αυτά τα ολίγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...