sakisosf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Έφτιαξα ένα φιδάκι σήμερα στο Adobe Flash και είπα να το μοιραστώ στην τεράστια κοινότητα του Insomnia.gr.Το παιχνιδάκι παίζεται και Online στο www.brialsoft.weebly.com/online-games.html αλλά μπορεί να κατεβεί εδώ (www.brialsoft.weebly.com/downloads.html) και να παιχτεί και Offline μέσω του Adobe AIR (http://get.adobe.com/air/?promoid=JZEFV). Εάν υπάρχουν προβλήματα με το άνοιγμα απλά ξανακάντε εγκατάσταση.Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό αλλά το Adobe Flash!
thanos713 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο! Ρε φίλε πολύ αργά πηγαίνει, το τερμάτισα με την μία.
kagelos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε φίλε πολύ αργά πηγαίνει, το τερμάτισα με την μία. Κόψε την κόκα ... ή πάρε κανα πιο καινούριο pc
παπι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δες κανα αλλο συνδυασμο χρωματων. 20 δευτερα επαιξα και ακομα βλεπω ενα πλαισιο
IHateLove Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 σφαίρα πάει το φίδι ρε, ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να killareis.
Reselie-206 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 lol πολύ τρέχει , έπρεπε να παιξω με μάcros για να κάνω επιτόπου στροφή χαχαχα 1
sakisosf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 @Reselie-2006 ΟΚ!Τελικά ξέχασα να αναφέρω ότι του έβαλα Turbo!!! @IHateLove Έχεις δίκιο!Και εμένα μου έσπασε τα νεύρα όταν το δοκίμαζα. @παπι Θα βάλω σύντομα εναλλαγή χρωμάτων.Απλά προς ενημέρωση ότι έχω φτιάξει μόνο τα βασικά μέρη του παιχνιδιού! @thanos173 Εάν εννοείς ότι το τερματίζεις εύκολα και γρήγορα,συμφωνώ.Αλλά όσο αναφορά την ταχύτητα του φιδιού δεν νομίζω να πηγαίνει και τόσο αργά... Comming Soon: Online Highscore Table Snake's speed adjuster Changelog: 1.0 Initial Release Need help... Πρώτον.Θα ήθελα να το ανεβάσω στο Insomnia.gr στην καρτέλα Αρχεία αλλά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία.Ξέρετε μήπως κάποιο άλλο Ελληνικό Forum όπου θα μπορούσα να το ανεβάσω? Δεύτερων.Θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα βιντεάκι 40 δευτερολέπτων και να μου το στείλει για να το ανεβάσω στο YouTube.Δυστυχώς η κάρτα γραφικών είναι πολύ Laggy σε αυτό το τομέα.
Directx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή προσπάθεια, μόνο χαμήλωσε λίγο την ταχύτητα μετακίνησης ή κάνε την προοδευτική με βάση την πίστα. Επίσης σε μια επόμενη έκδοση βάλε και τις *γνωστές πίστες (αν και μπορεί να χρειασθεί να αυξήσεις το μέγεθος του game area). ..Το φιδάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια σε δύο όμως εκδοχές. Η πρώτη είναι το φιδάκι που προσέφερε το Fast Tracker 2 (θρυλικός MOD Editor για DOS - το φιδάκι ήταν ενσωματωμένο στο Help της εφαρμογής για πλάκα) και η δεύτερη το φιδάκι των ασπρόμαυρων NOKIA. Τελικά, πριν μερικά χρόνια έγραψα ένα Nibble-clone (σε Turbo C++ & DirectX 7) που προσπαθεί να ακολουθήσει την εκδοχή που γνώρισα στο Fast Tracker 2.. http://www.youtube.com/watch?v=TONPAsF5RqU * Οι αρχικές πίστες (στα περισσότερα φιδάκια) συνήθως ακολουθούν το στήσιμο του QBASIC Nibble-clone της Microsoft. 2
IHateLove Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 καλό θα ήταν να βάλεις μια εικόνα(γρασίδι) και όχι χρώματα σαν bg σαν αυτό 1
sakisosf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 OK παιδιά!!!Θα λάβω υπόψιν τις προτάσεις σας.
sakisosf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 @IHateLove Φίλε μου ήδη έχω ξεκινήσει δουλειά στα γραφικά.Θα βγάλω σύντομα Update με γραφικά και μειωμένη ταχύτητα!
Reselie-206 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 προφρανώς ο ιhate εννοεί πως μας φαίνεται το δικό του φιδάκι ;p αρκετά ελκυστικό θα έλεγα.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα