megaklhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν γινεται και πως γινεται φυσικα να βγαλω το ονομα απο ενα καναλι σε ενα βιντεο απο το youtube γιατι εχω κατεβασει ενα βιντεο απο το youtube και θελω επειδη αυτος δεξια κατω στην γωνια εχει το ονομα του καναλιου του να βγαλω το δικο του και να βαλω το δικο μου αλλα πρωτα να αλλαξω και το βιντεο. γινεται και εαν γινεται πως??????
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Και γιατί έβαλες τίτλο sony vegas;;; Αυτό που θες να κάνεις γίνεται πολύ εύκολα με την χρήση πολύ μικρού και ελεύθερου προγράμματος... δες εδώ http://www.insomnia.gr/wiki/_/video/virtualdub-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-hardsubbed-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%AE-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CE%BD-r131 Τώρα για το «αλλα πρωτα να αλλαξω και το βιντεο» πρέπει αν γίνεις ποιο σαφής για το τι θέλεις για να σου πει κάποιος πως και τι να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα