suspiria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 we'll see.... don't be so sure sorry
stepar10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδες σορι κιόλας αλλά αυτό με το φούρνισμα πως εξηγείται? Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει στην κάρτα οταν ψήνεται? Τελείως πληροφοριακά
suspiria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Και γω αυτο αναρωτιεμαι πραγματικα τι σκατα γινεται;;; ΥΓ. ΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! 1
liakjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Με τον καιρο , παρουσιαζονται αορατες στο γυμνο ματι , μικρορωγμες στις κολλησεις. Με το φουρνισμα αυτες , λιωνουν τοπικα οποτε αυτες εξαφανιζονται (ή πιο σωστα μειωνονται) 1
Roger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Oξειδωνονται καποιες μπιλιες και χανουν την επαφη τους με το board.Με το ζεσταμα ξαναλιωνουν οι μπιλιες,και ΑΝ δεν εχουν καταστραφει ξανακανουν επαφη. Γι 'αυτο και μετα απο δευτερο ή τριτο ζεσταμα δεν υπαρχει γιατρεια οσο και να ζεσταινουμε,γιατι πολυ απλα αλλοτε οι μπιλιες κατασταφηκαν,αλλοτε το chipaki στρεβλωσε και βγηκε off απο τις θερμοκρασιες και αλλοτε οι επαφες του board ''σβησανε'' και παει για πεταμα. 1
trelomhxmhx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ενα ACER 5630 και η οθονη τα δειχνει τα μισα σωστα και τα αλλα χαλια Σε τηλεοραση παιζει οκ οποτε η οθονη τα επαιξε Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει η αλλαγη ? ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΟ ΚΑΛΟΔΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ αυτό με το καλωδιάκι ισχύει, σκέψου πόσε φορές κάμπτεται ανοίγοντας και κλείνοντας το καπάκι
ors_86 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να δεις και εδώ παλαιότερα post με το ίδιο πρόβλημα.
VidShark7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά, αυτό με τον φούρνο δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία μετά;; Μετά μπορείς να ψήσεις σε αυτό τον φούρνο??
suspiria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 εγω που εφαγα μετα δεν επαθα τιποτα.σημερα εψησα και πιτσα
VidShark7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εννοώ να πάθεις κάτι άμεσα. Εννοώ μήπως π.χ. έχει καρκινογόνες ουσίες η κάρτα και έτσι περάσουν στον φούρνο...
Roger Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 εγω που εφαγα μετα δεν επαθα τιποτα.σημερα εψησα και πιτσα Aυτα κανετε και εχετε και παιδια. Φυσικα υπαρχουν χημικες ουσιες ,ειτε βερνικια ειτε αλλα υλικα που δομουν την πλακετα. Εκλεισες τον φουρνο ,και δεν εισαι σε θεση να ξερεις τις οσμες βγαζει. Εγω που κανω ακριβως την ιδια δουλεια χωρις φουρνο,αν δεν βαλω δυνατο ανεμιστηρα να τραβαει τις αναθυμιασεις και παντα με μασκα,πνιγηκα και θα με βρουν το αλλο πρωι.
suspiria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλαμε για μια πλακετιτσα 7x7 εκ. που δεν εβγαλε αναθυμιασεις και μυρωδιες.Φυσικα τα τσιγαρα που καπνιζετε απο τα 13 δεν κανουν κακο ε;
Roger Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ο μολυβδος των μπιλων και το βερνικι της πλακετας αμα λιωσει,δεν παιζει κανενα ρολο αν ειναι 7χ7 ή 20χ20. Αν και δεν καπνιζω ,τα τσιγαρα δεν καταλαβαινω που κολλανε. 2 χιλιοστα κολληση αν λιωσει βγαζει αναθυμιασεις. Δεν χρειαζεται να τα περνεις,απλα να αποφευγεις να βαζεις τοξικα στον φουρνο.
leecherman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως απ´ τις κολήσεις δεν έπαθα τπτ σαράντα χρόνια τώρα... Ίσα-ίσα που σνιφάροντας καλάϊ πέρασα τα ομορφώτερα ξενύχτια ever πάνω από ημιτελείς πλακέτες.
suspiria Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 και γω εχω κολλησει απειρα βυσματα κανον με το κολλητηρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα