orestis000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω ένα Acer Aspire εδώ και 1,5 χρόνο και πιστεύω ήρθε η ώρα να καθαρίσω το ανεμιστηράκια του. Πως θα το κάνω; Δεν έχω ιδαία από hardware....
rounsmith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσταρε μοντέλο. Για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε . Αν και σου έλεγα να το πήγαινες σε κανα μαγαζάκι της γειτονιάς, με ένα 25άρι καθάρισες. (Με μερικά μοντέλα μπορεί να φας ώρα να το ανοίξεις να το καθαρίσεις και μπορεί να κάνεις και ζημιά.)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μην το ανοίξεις αν δεν έχεις ιδέα όσο και να σε βοηθήσουμε εκεί δε θα είναι κάποιος και θα δυσκολευτεις δεν είναι τόσο απλό όσο φαινεται Sent from my iPhone using Insomnia
aspirin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε στο YouTube μήπως υπάρχει κάποιο βίντεο που θα σε βοηθήσει να το ανοίξεις. Προσωπικα με πολύ προσοχή ανοιξα πρόσφατα το δικό μου laptop και άλλαξα το ανεμιστηρακι ανεμιστηρακι. Αν πιάνουν τα χέρια σου δε νομίζω να δυσκολευτείς
orestis000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδή βλέποντας κάνα βιντεάκι στο youtube θα τα καταφέρω έτσι;
rounsmith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Και αν πιάνουνε τα χέρια σου ναι. Πολύ προσεκτικά και το πρώτο πράγμα που θα βγάλεις απο πάνω θα ναι η μπαταρία!
orestis000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 οκ θα το δοκιμάσω σε μερικές μέρες.... ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα