Nahock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Χαίρεται, θέλω να αγοράσω έναν εξηντάρι ssd για λειτουργικό και λίγα προγράμματα, τι να πάρω; http://www.plaisio.g...bs-AGT3-25S.htm Αυτός εδώ λέει τίποτα;
Nahock Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω αυτήν την μητρική, θα έχω κάποιο πρόβλημα; Καμία συμβουλή;
Thanos1972 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Sata 1 εχει μονο η μητρικη σου οποτε θα πεσουν κατα πολυ οι επιδοσεις του ssd.αλλα και παλι θα δεις διαφορα. ο δισκος μια χαρα ειναι.το θεμα ειναι,αξιζει?????βεβαια ειναι κατι που θα σου μεινει.
sobi1984 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 για μενα value for money ειναι ο 120αρης...οποτε αν μπορεις διεθεσε 30 ευρω παραπανω να εχεις την διπλασια χωρητικοτητα...
jimmakosthrylos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Sata 1 εχει μονο η μητρικη σου οποτε θα πεσουν κατα πολυ οι επιδοσεις του ssd.αλλα και παλι θα δεις διαφορα. ο δισκος μια χαρα ειναι.το θεμα ειναι,αξιζει?????βεβαια ειναι κατι που θα σου μεινει. κάτι άλλο σε μια μητρική που δεν έχει σαν επιλογή achi στα bios,γίνεται να βάλεις έναν ssd??
trek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κάτι άλλο σε μια μητρική που δεν έχει σαν επιλογή achi στα bios,γίνεται να βάλεις έναν ssd?? Απ'όσο ξέρω, μπορεί να τρέξει και σαν ide sata. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Πάντως, αν μπορέσεις έστω και πλησιάσεις το max όριο των 150mb/s του sata1, θα δεις το pc σου να "ξεμπουκώνει" αρκετά. Μιά άλλη σκέψη, θα ήταν και κανας φτηνός sata3 pci controller, σαν αυτόν http://shop.visionca...p?id_product=51, σε περίπτωση που παίξει κανα πρόβλημα με τον sata controller της μητρικής σου ή αν δεν παίξει εν'τελη πρόβλημα και απλά θέλεις έξτρα απόδοση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 το ξεμπούκωμα δεν θα είναι από το MB/sec αλλά από το σημαντικά χαμηλότερο access time καθώς κι από τις αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες σε 4K reads/writes 1
50EuroUser Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρε απο ebay με 7-10€ μια κάρτα Asmedia SATA3 ASM1061 σαν αυτήν. Μια χαρά θα γίνει η δουλεία σου. Καλύτερα πάρε 120GB/128GB SSD πιο vfm αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα