Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω ένα e-book reader. Εννοώντας εκείνα με την οθόνη e-link και όχι τις συνηθισμένες ταμπλέτες αφού θέλω ξεκούραστω διάβασμα. Βασικά αδιαφορώ αν έχει οθόνη αφής, σύνδεση με το ίντερνετ, ήχο κλπ

Εκείνο που θέλω είναι μεγάλη οθόνη, (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί βγαίνουν σε τόσο μικρό μέγεθος αφού τα κανονικά βιβλία είναι συνήθως μεγαλύτερα και ενώ θέλουν να προσφέρουν την αίσθηση των βιβλίων), ξεκούραστο διάβασμα, να αλλάζει γρήγορα τις σελίδες και να μπορεί να προβάλει όλων των ειδών τα αρχεία. (epub, pdf ενώ να μπορεί να προβάλει και pdf με κόμικς ασπρόμαυρα)

Απ' ότι έχω δει υπάρχουν 3 επιλογές σε "μεγάλες" οθόνες 9,7 ιντσών με παρόμοιο κόστος:

Το Pocketbook 912, το Onyx Book M92 και το kiddle DX, εκ των οποίων μόνο το πρώτο μπορώ να αγοράσω από την Ελλάδα ενώ το 2ο το βρήκα στο http://ereader-store.de/.

Μάλλον απορρίπτω το Kiddle αφού απ' ότι έχω καταλάβει δεν είναι τόσο ανοικτό στα είδη αρχείων που προβάλει.

Έχει κάποιος οπότε κάποια εμπειρία από τα 2 άλλα ώστε να τα συγκρίνει; Είναι εξίσου γρήγορα,ξεκούραστα και παίζουν όλα τα είδη αρχείων ή κάποιο υπερέχει;

Και αυτό το σάιτ που βρήκα είναι αξιόπιστο άραγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...