rounsmith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά ναι συμφωνώ όπως το έγραψες τώρα,TheElf Και Washcloud η διαδικασία του ghost είναι πολύ απλή και πολύ καλή (in my experience που λέει).Έχω κάνει ghost apo asus eee pc(netbook) που είχε διπλό λειτουργικό με 5 partitions. Δεν ανυσήχησα για τίποτα απλώς το ghost έκανε την δουλειά του Και μετά όλα ρολόι.
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι βρε πασά μου, δε λέω, καλό το "disk cloning" (προσωπικά χρησιμοποιώ το Τrue Image) - απλά "με χαλάει" η φάση ότι για να τα κάνεις ολ' αυτά χρειάζεσαι OS εγκατεστημένο σε φλασάκι, κι όπως το διάβασα στο φλου το ποστ σου, αναρωτήθηκα ΜΠΑΣ και υπάρχει άλλος τρόπος να κάνει κανείς το γαμημένο SSD firmware update στο κωλο-Ντελάκι χωρίς να χρειαστεί (μιας και μέσω φλασακίου είναι ο "μόνος" τρόπος για νετμπουκ, μπλαμπλαμπλα) - ενω στην ουσία το ΞΕΡΩ ότι δεν γίνεται αλλιώς, μπλα. ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΕ OS ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΠΟΥΚΜΑΡΚΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΩ/ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΡΑΣΕΙ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΑ ΟΛΑ; ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡ SP3 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΝΑ ΣΧΩΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΘΝΗΚΟΤΑ ΣΑΣ ...εντάξει τώρα;
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Και XP να είχες περασμένα σε usb πάλι δεν είναι εγγύηση ότι θα βλέπει σωστά το υλικό του Η/Υ (controler) παρά μόνο στον Η/Υ στο οποίο φτιάχτηκε(και ακόμα και εκεί αναλόγως πως φτιάχτηκε). Ενώ με οποιαδήποτε linux διανομή που είναι live μπορείς να έχεις προγράμματα cloning,ακόμα και απλούστατα με την εντολή dd(data destroyer) , και βλέπει πάρα πολλά controler χωρίς να κάνεις τίποτα. Νομίζω και το true image έχει live cd βασισμένο σε Linux,πολλά εργαλεία image έχουν τέτοια cd που μπορείς να τα περάσεις και σε usb και να ξεκινάς από εκεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ...δηλαδή αν κατάλαβα καλά, δεν θα θα με εξυπηρετήσεις τον γέρο. Ου ρε. Τα νειάτα, σου λέει σήμερα...
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα θες σου στέλνω image για usb με εγκατεστημένο το freedos
rounsmith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ο theelf φταίει για όλα αυτός να σου στείλει! Και washcloθδ , με το που είσαι γέρος σημαίνει ότι είσαι σοφός
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ...μάλλον Σόφος είμαι (πια) *...αλήτη, γυφτάκι, Λεφτεράκη, το περίμενα.. Δε γαμιαί όμως; Για στείλε. Aπ' ολότελα καλή και η Ιματζιώταινα...
TheELF Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.sendspace.com/file/1dz9d3 Είναι .vhd για να μπορείς να το συνδέσεις στον Η/Υ μέσου της διαχείρισης δίσκων και να το κάνεις clone σε usb με όποιο πρόγραμμα θες, αν έχεις τα 7, αλλιώς το τρέχεις με κάποιο virtual και κάνεις το clone από εκεί, το vmware player το κάνει πολύ καλά,έχει μέσα το ntfs4dos για πρόσβαση σε δίσκους με ntfs δηλαδή ότι έχει xp και μετά, και το disk image για cloning που και τα δύο είναι ελεύθερα.
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 ...πάλι τρεξίματα (να τρέχω) βλέπω :ρ (θενκς ρε αλήτη όμως)
pc_master_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 επαναφερω το θεμα , διοτι εχω το ιδιο προβλημα . προσπαθω να ακολουθησω αυτα που λεει η σελιδα στο δευτερο ποστ, και κολλαω εκει που λεει Once at the command prompt type:cd notebookAnd Press enter μπορει να βοηθησει καποιος ? τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα , και δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ζηταει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα