Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Σε περιπου ενα μηνα φευγω μονιμα για Γιαννενα (φοιτητης) και εχω αρχισει να ψαχνω και ιντερνετ. Με ενδιαφερει κατι σε 24mbps. Ειδα οτι η forthnet εχει με 17 ευρω περιπου αλλα για ενα χρονο (μετα ειναι γυρω στα 25), ενω hol και wind ειναι σταθερα στα 20 το χρονο. Για οτε λογω του παγιου δεν το εψαξα καν. Αν ξερει καποιος για τις ταχυτητες στα Γιαννενα ή γενικα τι με συμφερει πιο πολυ, οπως και αν υπαρχει καλη φοιτητικη προσφορα, ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Υ.Γ. Θελω μονο ιντερνετ, οχι σταθερο κλπ .

Δημοσ.

φοιτητικα πακετα ειναι λιγο αστα να πανε οταν ειναι απο το διοδος πως λεγεται.βεβαια πχ η forthnet εδινε φοιτητικο πακετο στο ιδιοκτητο δικτυο σε full llu και οχι shared.απο εκει και περα σε ταχυτητα οτι εταιρεια και να βαλεις θα παρεις την ιδια ταχυτητα πανω κατω λογω οτι το καλωδιο θα ειναι το ιδιο (του οτε) οποτε για την ταχυτητα δεν μπορεις να επεμβεις.τωρα για wind θα ελεγα λιγο προσοχη γιατι πολλα ατομα εχουν παραπονα.hol και forthnet θα ελεγα οκ.θα δεις πολλα θεματα για επιλογη παροχου παντως εδωμεσα .

Δημοσ.

Καλημερα! Σε περιπου ενα μηνα φευγω μονιμα για Γιαννενα (φοιτητης) και εχω αρχισει να ψαχνω και ιντερνετ. Με ενδιαφερει κατι σε 24mbps. Ειδα οτι η forthnet εχει με 17 ευρω περιπου αλλα για ενα χρονο (μετα ειναι γυρω στα 25),

αφού περάσει ο χρόνος , θα έχει βγει άλλη προσφορά (μπορεί και καλύτερη) οπότε συμφέρει πιστεύω. δες ομως και πως παίζει το δίκτυο σου στη περιοχή που μένεις

Δημοσ.
Δηλαδη δεν υπαρχουν οπτικες ινες στα γιαννενα, ετσι?

Οπτικες ινες υπαρχουν αλλα ειναι για τον κορμο του δικτυου.εσυ σπιτι παιζεις με χαλκο εκτος αν εχεις κανα 1000-2000 ευρω το μηνα για να σουφερουν οπτικη μεχρι το σπιτι.χιχι.σε ολους τους παροχους ο χαλκος ειναι του οτε και η αποσταση απο το σπιτι σου μεχρι το αστικο κεντρο θα ειναι η ιδια σε ολες τις περιπτωσεις.η οπτικη ινα φτανει μεχρι το κτιριο του οτε που ειναι μεσα και οι εναλλακτικοι παροχοι.εκει ερχεται ολο το bandwidth πχ απο την αθηνα και μετα παιζεις με χαλκο μεχρι το σπιτι σου.για περισσοτερες λεπτομεριεες κοιτα το θεμα στην υπογραφη μου πως παιζει το adsl απο το σπιτι μεχρι το αστικο κεντρο

αφού περάσει ο χρόνος , θα έχει βγει άλλη προσφορά (μπορεί και καλύτερη) οπότε συμφέρει πιστεύω. δες ομως και πως παίζει το δίκτυο σου στη περιοχή που μένεις

οπως και να παιζει δεν μπορει να κανει κατι γιατι adsl θελει.εκτος αν παει σε δορυφορικο η 3g που δεν αξιζει παρα μονο αν δνε εχει καθολου adsl εκει που θα ειναι(πχ λογω μεγαλης αποστασης)κτλ κτλ.απο εκει και περα ναι οι προσφορες αλλαζουν.βεβαια δεν σημαινει οτι αμα γινει μετα απο ενα χρονο προσφορα για νεους συνδρομητες οτι οι πρωτοι 4 μηνες δωρεαν οτι και εσυ που εισαι παλιος θα παρεις 4 μηνες δωρεαν.οι προσφορες συνηθως ειναι για οταν θελουν να σε κανουν συνδρομητη οποτε πρεπει να σε δελεασουν,σε ολες τις εταιρειες μετα απο 6 μηνες η ενα χρονο μπαινεις στον κουβα μαζι με τους υπολοιπους και απο εκει και περα πληρωνεις οτι και οι υπολοιποι.εκτος αν καθε φορα κανεις 1 χρονο συμβολαιο οποτε μετα στην ανανεωση η διακοψεις η πεις οτι θελω την ταδε προσφορα κτλ κτλ.ολα αυτα εφοσον γινεται.αν διακοψεις βεβαια θα πληρωσεις παλι για ενεργοποιηση εκτος αν ειναι δωρεαν το τελος ενεργοποιησης οποτε δεν αξιζει.συν οτι θα μενες και χωρις ιντερνετ μερικες μερες.

Δημοσ.

απλα η Hol δεν δινει fast path αν εισαι gamer και δινει 9 margin οποτε υπολογισε θεωρητικα παντα εκτος απροοπτου κανα Mbit πχ λιγοτερο απο forthnet που δινει fast path για μικροτερο Ping.βεβαια οπως ειπες η Hol βγαινει πιο φτηνη οποτε εσυ διαλεγεις αναλογως την χρηση που θες.γιατι αμα δεν παιζεις games δεν εχει τοσο νοημα το fast path.οπως και 1 Mbit Θεωρητικα διαφορα παλι δεν λεει κατι.

Δημοσ.

Καλησπέρα από μένα! Είναι το πρώτο μου post καθώς έψαχνα γιατί είχα την ίδια απορία με τον Σπύρο αφού πέρασα και γω Γιάννενα και δεν έχω καν τηλεφωνική γραμμή. Εγώ να σου πω Σπύρο ότι κατέληξα στη Cyta την οποία έχω και εδώ που είμαι τώρα (Κοζάνη) χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ούτε στο gaming (fastpath μέσω ενός e-mail απλά) αλλά ούτε και στο "βαρύ" κατέβασμα που κάνω (πολλά πολλά GB). Ούτε μία φορά αποσύνδεση στα 2 χρόνια που την έχω και ποτέ να πέφτει η ταχύτητα κάτω από τα 800kb/s (8MBit έχω). Στα Γιάννενα έχει δικό της ιδιόκτητο δίκτυο (δηλαδή θα είσαι σε Full LLU) και επειδή είσαι φοιτητής το κόστος ενεργοποίησης της γραμμής από τα 50 πέφτει στα 20€ και επίσης το πρώτο πάγιο είναι δωρεάν.

Σου προτείνω να κοιτάξεις και αυτή την προσφορά ;)

Επίσης που πέρασες; Μήπως είμαστε και συμφοιτητές :D

Δημοσ.
Δεν παιζω παιχνιδια online οποτε θα ειμαι καλα πιστευω!

ε ναι ενταξει μια χαρα τοτε.απλα προτιμησε γραμμη που να μην ειναι voip καλυτερα εκτος αν δεν εχουν σε εκεινο το dslam κανονικη τηλεφωνια που το θεωρω χλωμο ωστε να μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες επανω.εκτος αν δεν σε νοιαζει το τηλεφωνο οποτε λενε οτι η Hol εχει πακετο χωρις τηλεφωνο.αν τωρα σου δωσουν τηλ voip και αλλαξεις το ρουτερ τοτε απλα χανεις το τηλεφωνο το οποιο μπορει και να μην σε νοιαζει.

Καλησπέρα από μένα! Είναι το πρώτο μου post καθώς έψαχνα γιατί είχα την ίδια απορία με τον Σπύρο αφού πέρασα και γω Γιάννενα και δεν έχω καν τηλεφωνική γραμμή. Εγώ να σου πω Σπύρο ότι κατέληξα στη Cyta την οποία έχω και εδώ που είμαι τώρα (Κοζάνη) χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, ούτε στο gaming (fastpath μέσω ενός e-mail απλά) αλλά ούτε και στο "βαρύ" κατέβασμα που κάνω (πολλά πολλά GB). Ούτε μία φορά αποσύνδεση στα 2 χρόνια που την έχω και ποτέ να πέφτει η ταχύτητα κάτω από τα 800kb/s (8MBit έχω). Στα Γιάννενα έχει δικό της ιδιόκτητο δίκτυο (δηλαδή θα είσαι σε Full LLU) και επειδή είσαι φοιτητής το κόστος ενεργοποίησης της γραμμής από τα 50 πέφτει στα 20€ και επίσης το πρώτο πάγιο είναι δωρεάν. Σου προτείνω να κοιτάξεις και αυτή την προσφορά ;) Επίσης που πέρασες; Μήπως είμαστε και συμφοιτητές :D

και να μην εχεις τηλεφωνικη γραμμη πλεον ολες οι εταιρειες ενεργοποιουν καινουριες γραμμες απλα το κοστος ενεργοποιησης ειναι λιγο παραπανω απο οτι να κανεις μεταφορα σε αλλο παροχο σε υπαρχουσα γραμμη.απο εκει και περα οτι σου εκατσε καλη γραμμη στην κοζανη δεν σημαινει οτι θα γινει και το ιδιο στα γιαννενα.μπορει να πεσεις σε χαλια χαλκο μπορει να εισαι πολυ μακρια απο το dslam οποτε να εχεις και αποσυνδεσεις και οτι θες.ελπιζω να πεσω εξω για να μην τυραννειθειτε και οι 2.μπορει ο ενας να ειναι κοντα και ο αλλος να ειναι μακρια οποτε και να εχετε την ιδια εταιρεια μπορει να μην εχετε καν την ιδια συμπεριφορα στην γραμμη.ο ενας πιο σταθερος και πιο ψηλα συγχρονισμενος ενω ο αλλος πχ να εχει αποσυνδεσεις και μικρο συγχρονισμο λογω ποιοτητας η αποστασης.

Δημοσ.

γενικως αμα δεν ειναι πιτα το dslam του παροχου η να ειναι πιτα η εταιρεια θα παρειςπανω κατω τα ιδια σε ολες.απλα η μια λιγο πιο γρηγορη η αλλη δινει fast path η αλλη δινει annex m και παει λεγοντας.ολες εχουν συν και πλην.το βασικο ειναι ο χαλκος και η αποσταση που αυτο ειναι θεμα τυχης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...