Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχω βάλει ενα SSD OCZ 128GB τα windows 7 ultimate αγγλικά και θέλω να κάνω αλλαγή στην ελληνική γλώσσα. Πάω στα windows updates να κάνω την εγκατασταση αλλα μου κάνει faild. Επίσης κατέβασα το πακέτο και πήγα να το κάνω χειροκίνητα αλλα πάλι μου κάνει Faild και είδα οτι ζητάει ελεύθερο χώρο για την εγκατάσταση 204 ΜΒ (Required DisK Space 204 MB).

Καμμιά ιδέα?????

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ο ssd με την αλλαγή της γλώσσας είναι εντελώς άσχετο. Επίσης ο ssd σου είναι 128gb όχι 128mb. Κάτι άλλο συμβαίνει

• Moderators
Δημοσ.

Στο μηνυμα λαθους λεει κατι για τη χωρητικοτητα του σκληρου σου και το αναφερεις ή εχει καποιο αλλο μηνυμα?

Δημοσ.

λεει Faild logo Code error 800B0100

Εγω έκανα λάθος για το Disk space αυτο καλο ειναι, απλα μου κανει συνέχεια faild.

Εγκατέστησα και το System Update Readiness Tool for Windows 7 αλλα τίποτα και πάλι.

Μου βγάζει faild στο windows update

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει αλλα μου βγάζει error!!!

"Sorry, the internal installation failed! As this is an experimental feature, success is not guaranteed.

you can always use express installation mode instead"

Δημοσ.

Το μήνυμα, σε συμβουλεύει να το κάνεις σε express mode. Στο βίντεο που υπάρχει στο link που διατίθεται το πρόγραμμα, γίνεται εγκατάσταση σε express mode οπότε και ακολούθησε εκείνα τα βήματα... (δώσε βάση στο 3ο βήμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...