Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε πόσο παίζετε.. :-D Ως τερματισμό ας θεωρήσουμε την ολοκλήρωση του campaign σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Εγώ έχω τερματίσει 9( βάζω μαζί και τις κονσόλες),ένα το μήνα δηλαδή ως μέσο όρο..

Uncharted 1 Hard

Uncharted 2 Hrushing

Uncharted 3 Hard

Heavy Rain

Gears Of war 2 Hardcore

Max Payne 3 Hard

Crysis 2 Delta

Battlefield 3 Normal

Mafia 2 Hard

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλά για να τα θυμάμαι όλα... Αλλά θα το παλέψω..

PC

Assassin's Creed - Revelations, Bastion, Binary Domain, Half-Life 2 (Episodes 1/2), L.A. Noire - The Complete Edition, Mass Effect 1/2/3, Portal 2, Rage, Saints Row - The Third, Serious Sam 3 - BFE, Shank 2, Sniper Elite V2, Syndicate, The Darkness II, The Elder Scrolls V - Skyrim, The Witcher (Enhanced Edition), Tomb Raider - Underworld, Yesterday

PS3

Dead Nation, God of War Collection Volume II, Ratchet & Clank: All 4 One, Resistance 3, Uncharted 3: Drake's Deception

X360

Ace Combat: Assault Horizon, Asura's Wrath, Enslaved: Odyssey to the West, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2, Green Lantern: Rise of the Manhunters, Shadows of the Damned

Αυτά τα λίγα κι εγώ..

Δημοσ.

SKYRIM

ASSASSINS CREED BROTHERHOOD

TRINE 2

ROCHARD

LA NOIRE

ALAN WAKE

MASS EFFECT 3

WARP

DARKSIDERS 1

BATMAN ARKHAM CITY

SNIPER ELITE 2

SPEC OPS THE LINE

YESTERDAY

και έχουμε ακόμα για να βγει το 12...

Δημοσ.

Πολλά είναι που δύσκολα θα τα θυμηθώ όλα.

PC:

Assassins Creed, The Misadventures of Winterbottom, Trine, Trine 2, Resident Evil 5

PS3:

Uncharted, Uncharted 2, God of War 1, God of War 2, God of War 3, God of War Chains of Olympus, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Asura's Wrath, inFAMOUS 2, Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto Ultimate Ninja Storm 2, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City

Σίγουρα έχω ξεχάσει καμιά 10αριά. Φυσικά έπαιζα και πολύ online ειδικά στο PC και παράτησα μερικά παιχνίδια που είχα αρχίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το gaming στο pc για μενα το 2012 ξεκινησε απο το πασχα περιπου και για τα καλα απο τον ιουνιο γιατι πιο πριν ελειπα απο το σπιτι και γενικα δεν ειχα χρονο λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων.. αυτα που προλαβα να τερματισω μεχρι τωρα ηταν:

skyrim ( και dawnguard)

AC revelations

batman arkham city

mass effect 3

witcher 2

darksiders 2

sleeping dogs

max payne 3

σε εξελιξη borderlands και deux ex

επισης οσο ημουν ακομα στρατο τερματισα σε android

max payne 1 , nova 3 , modern combat 3 ,shadowgun, dead space/mass effect (mobile εκδοσεις), broken sword 1 , world of goo και κατι αλλα χαζα που θα ξεχναω τωρα

YΓ "εγκατελειψα" το dungeon siege 3 (αυτο το εφαγε το format :P για να μπει ssd, αλλα δεν ειχα και πολλη πρεμουρα) ,το rage (αυτο γιατι το καραβαρεθηκα.. πολυ μετριο παιχνιδι..) και το dead island γιατι επισης δε μου κινησε το ενδιαφερον

Επεξ/σία από qsis
Δημοσ.

Αυτά που θυμάμαι σίγουρα :

PC : Kingdom Of Amalur Reckoning, Dead Space 2, Darksiders.

Wii : Xenoblade Chronicles, Metroid Other M, New Super Mario Bros Wii, Mario Galaxy 2, Donkey Kong Country Returns.

Δημοσ.

Playstation 2:

God of War 1, God of War 2, CoD WaW, GTA San Andreas, Jak 3, NFS: Most wanted, Hitman: Blood Money

PSP:

God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta, Dante's Inferno, GTA: ChinaTown Wars

PC:

Half-Life 1, Half-Life 2, Dead Space 1

Nintendo DSi:

NFS: Nitro, GTA: ChinaTown Wars

Δημοσ.

Οσα θυμάμαι...(ταξινομημένα με μια ψευτοσειρά ευχαρίστησης)

Vampire - The Masquerade Bloodlines(3η φορά) !!!

witcher 2 (2η φορά)

Darksiders 2

mass effect 3

max payne 3

Batman: Arkham city

walking dead 1/2/3

sleeping dogs

Alan wake

Assasins creed Revelations

Prototype 2

Darkness 2

The book of unwritten tales

Rage

{Αφιέρωσα χρόνο αλλά δεν τα τερμάτισα επειδή βαρέθηκα/δεν είχα αρκετό χρόνο: skyrim, Kingdom Of Amalur Reckoning, Xenoblade Chronicles}

Και σύντομα θα προστεθεί το darks souls.

Δημοσ.

PC:

COD Black Ops,COD MW2,Battlefield 3,The adventures of Tin Tin δεν θυμαμαι αν ειναι καποιο αλλο μιας και δεν πολυ παιζω με το pc.

PS3:

God of war 1/2,Uncharted 1/2,Assassins Creed 2,Heavy Rain

Σε εξελιξη

PS3: AC Brotherhood,Heavenly Sword

Παιζω ελαχιστες ωρες την ημερα, υπαρχουν μερες που δεν παιζω και καθολου, πχ ολο τον χειμωνα δεν βρισκομουνα πολλες ωρες σπιτι λογου σχολης οποτε οταν επαιζα επαιζα κανα fifa για να περναει ωραια η ωρα μου μιας και εχω τρελα με την μπαλα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alan Wake's American Nightmare, Bastion, Binary Domain, I Am Alive, The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition)

PC τα παραπάνω..

Επεξ/σία από JohnVani18

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...