johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Για να δούμε πόσο παίζετε.. Ως τερματισμό ας θεωρήσουμε την ολοκλήρωση του campaign σε οποιαδήποτε δυσκολία. Εγώ έχω τερματίσει 9( βάζω μαζί και τις κονσόλες),ένα το μήνα δηλαδή ως μέσο όρο.. Uncharted 1 Hard Uncharted 2 Hrushing Uncharted 3 Hard Heavy Rain Gears Of war 2 Hardcore Max Payne 3 Hard Crysis 2 Delta Battlefield 3 Normal Mafia 2 Hard
FallenAngelGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 COD MW3, Mass Effect 1,2,3, Prototype και νομίζω θα τερματίσω και το Borderlands και Sleeping Dogs πριν έρθει το τέλος του κόσμου
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Castlevania: lords of shadow Lunar: silverstar story complete Dark Souls (για 232424 φορα) Batman: Arkham Asylum Portal 2 Limbo Αυτα τα ολιγα.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλά για να τα θυμάμαι όλα... Αλλά θα το παλέψω.. PC Assassin's Creed - Revelations, Bastion, Binary Domain, Half-Life 2 (Episodes 1/2), L.A. Noire - The Complete Edition, Mass Effect 1/2/3, Portal 2, Rage, Saints Row - The Third, Serious Sam 3 - BFE, Shank 2, Sniper Elite V2, Syndicate, The Darkness II, The Elder Scrolls V - Skyrim, The Witcher (Enhanced Edition), Tomb Raider - Underworld, Yesterday PS3 Dead Nation, God of War Collection Volume II, Ratchet & Clank: All 4 One, Resistance 3, Uncharted 3: Drake's Deception X360 Ace Combat: Assault Horizon, Asura's Wrath, Enslaved: Odyssey to the West, Final Fantasy XIII, Final Fantasy XIII-2, Green Lantern: Rise of the Manhunters, Shadows of the Damned Αυτά τα λίγα κι εγώ..
hurin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 SKYRIM ASSASSINS CREED BROTHERHOOD TRINE 2 ROCHARD LA NOIRE ALAN WAKE MASS EFFECT 3 WARP DARKSIDERS 1 BATMAN ARKHAM CITY SNIPER ELITE 2 SPEC OPS THE LINE YESTERDAY και έχουμε ακόμα για να βγει το 12...
naruto14 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλά είναι που δύσκολα θα τα θυμηθώ όλα. PC: Assassins Creed, The Misadventures of Winterbottom, Trine, Trine 2, Resident Evil 5 PS3: Uncharted, Uncharted 2, God of War 1, God of War 2, God of War 3, God of War Chains of Olympus, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Asura's Wrath, inFAMOUS 2, Naruto Ultimate Ninja Storm, Naruto Ultimate Ninja Storm 2, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City Σίγουρα έχω ξεχάσει καμιά 10αριά. Φυσικά έπαιζα και πολύ online ειδικά στο PC και παράτησα μερικά παιχνίδια που είχα αρχίσει.
qsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) το gaming στο pc για μενα το 2012 ξεκινησε απο το πασχα περιπου και για τα καλα απο τον ιουνιο γιατι πιο πριν ελειπα απο το σπιτι και γενικα δεν ειχα χρονο λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων.. αυτα που προλαβα να τερματισω μεχρι τωρα ηταν: skyrim ( και dawnguard) AC revelations batman arkham city mass effect 3 witcher 2 darksiders 2 sleeping dogs max payne 3 σε εξελιξη borderlands και deux ex επισης οσο ημουν ακομα στρατο τερματισα σε android max payne 1 , nova 3 , modern combat 3 ,shadowgun, dead space/mass effect (mobile εκδοσεις), broken sword 1 , world of goo και κατι αλλα χαζα που θα ξεχναω τωρα YΓ "εγκατελειψα" το dungeon siege 3 (αυτο το εφαγε το format για να μπει ssd, αλλα δεν ειχα και πολλη πρεμουρα) ,το rage (αυτο γιατι το καραβαρεθηκα.. πολυ μετριο παιχνιδι..) και το dead island γιατι επισης δε μου κινησε το ενδιαφερον Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2012 από qsis
GeorgeVls Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά που θυμάμαι σίγουρα : PC : Kingdom Of Amalur Reckoning, Dead Space 2, Darksiders. Wii : Xenoblade Chronicles, Metroid Other M, New Super Mario Bros Wii, Mario Galaxy 2, Donkey Kong Country Returns.
george9494 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Playstation 2: God of War 1, God of War 2, CoD WaW, GTA San Andreas, Jak 3, NFS: Most wanted, Hitman: Blood Money PSP: God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta, Dante's Inferno, GTA: ChinaTown Wars PC: Half-Life 1, Half-Life 2, Dead Space 1 Nintendo DSi: NFS: Nitro, GTA: ChinaTown Wars
>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Οσα θυμάμαι...(ταξινομημένα με μια ψευτοσειρά ευχαρίστησης) Vampire - The Masquerade Bloodlines(3η φορά) !!! witcher 2 (2η φορά) Darksiders 2 mass effect 3 max payne 3 Batman: Arkham city walking dead 1/2/3 sleeping dogs Alan wake Assasins creed Revelations Prototype 2 Darkness 2 The book of unwritten tales Rage {Αφιέρωσα χρόνο αλλά δεν τα τερμάτισα επειδή βαρέθηκα/δεν είχα αρκετό χρόνο: skyrim, Kingdom Of Amalur Reckoning, Xenoblade Chronicles} Και σύντομα θα προστεθεί το darks souls.
kjtzemis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 PC: COD Black Ops,COD MW2,Battlefield 3,The adventures of Tin Tin δεν θυμαμαι αν ειναι καποιο αλλο μιας και δεν πολυ παιζω με το pc. PS3: God of war 1/2,Uncharted 1/2,Assassins Creed 2,Heavy Rain Σε εξελιξη PS3: AC Brotherhood,Heavenly Sword Παιζω ελαχιστες ωρες την ημερα, υπαρχουν μερες που δεν παιζω και καθολου, πχ ολο τον χειμωνα δεν βρισκομουνα πολλες ωρες σπιτι λογου σχολης οποτε οταν επαιζα επαιζα κανα fifa για να περναει ωραια η ωρα μου μιας και εχω τρελα με την μπαλα
JohnVani18 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Alan Wake's American Nightmare, Bastion, Binary Domain, I Am Alive, The Witcher 2: Assassins of Kings (Enhanced Edition) PC τα παραπάνω.. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2012 από JohnVani18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα