Προς το περιεχόμενο

Samsung T27B300EW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα

Εχτές αγόρασα την οθόνη Samsung T27B300EW,και την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή μου μέσο HDMI.Έχω ρυθμίσει από τον υπολογιστή να απενεργοποιείται η οθόνη μετά από 2 λεπτά.Όταν απενεργοποιείται η οθόνη βγάζει ένα μήνυμα που λέει χωρίς σήμα.Αυτό συμβαίνει και όταν κλείνω τον υπολογιστή.Εγώ θα ήθελα να μην βγάζει αυτό το μήνυμα αλλά η οθόνη να απενεργοποιείται και να μαυρίζει τελείως,ή έστω να βγάζει ένα λογότυπο της Samsung.

Μπορεί να γίνει κάπως αυτό;

Επεξ/σία από gk13
Δημοσ.

Όχι αυτό το κείμενο,εμφανίζεται συνέχεια.Σε οθόνες LG για παράδειγμα εμφανίζεται ένα λογότυπο.

Δημοσ.

Βάλε black screen για screen saver, ή κλείνε τη απ' το κουμπί.

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός κι αν βγει κανα firmware κάποια στιγμή.

Μεγάλο λάθος πάντως από άποψη κατανάλωσης ενέργειας.

Δημοσ.

Καλά ναι,και από κατανάλωση,και αισθητικής άποψης (να βλέπεις να γράφει αυτήν την βλακεία). Αύριο θα μιλήσω με την Samsung να δω αν γίνεται κάτι.

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.Έφταιγε το καλώδιο DVI to HDMI το οποίο είχα αγοράσει.Όταν σύνδεσα το καλώδιο D-sub που περιλάμβανε η συσκευασία,όλα μια χαρά.

Δημοσ.

Φίλε gk13 η οθόνη σου είναι ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Οπότε η υποδοχή HDMI είναι προσανατολισμένη για χρήση dvd, blueray, δορυφορικό δέκτη κτλ. Καμία τηλεόραση δεν σβήνει αυτόματα με το που κοπεί το σήμα εισόδου. Αυτό συμβαίνει μόνο στην είσοδο D-sub που είναι για υπολογιστή. Αλλά χάνεις σε ποιότητα εικόνας (αναλογικό σήμα).

Μεγεία! :mrgreen:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...