Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δεν ξέρω αν εδω καλώς ποστάρω ...

Έχω πολυ μεγάλο πρόβλημα με τα ξεκάρφωτα παράθυρα που ανοίγουν απο doubleclick.net και τo adserverplus.net .

Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο για το πως να τα βγάλω αλλά τίποτα δεν έχω καταφέρει!

Εχω βάλει και το SUPERantispawqre και με το CCleaner καθαρίζω, και έβγαλα και ξανάβαλα τον chrome, ακολούθησα και κάτι τύπου συμβουλές αλλά κολοκύθια.

Έχω κουραστεί πάρα πολύ και φοβάμαι να κάνω και αγορες μεσω δικτύου τώρα πια!!

Έχω πολυ καιρό αυτό το πρόβλημα......

έχω win7 64bit και το laptop μου είναι το lenovo Y570

Αν κάποιος τα έχει καταφέρει με το πρόβλημα αυτό.. σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ας μου πει τι να κάνω..!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Το κατεβασα αλλά δεν έκανα σκαν σε safemode.. το έκανα στην κανονική λειτουργία, θα το κάνω και όπως είπες.

Ξανα- ψάχνοντας βρήκα και αυτό:

http://pctweakers.net/how-to-turn-of-google-chrome-tracking/

Γιατί άντε και βγήκαν... μετά ξαναμπαίνουν με κάποιο τρόπο.

Τα 'εκανα και αυτά που λέει...και ελπίζω κάτι να γίνει...θα φανει αυριο μεθαυριο......

Δημοσ.

scan σε safe mode να κάνεις με SuperAntispyware και Malwarebytes και με το antivirus, όχι σε κανονική λειτουργία

Επίσης κατέβασε και κάνε scan τη registry με αυτό http://sourceforge.net/projects/hjt/

Στο τέλος θα σου βγάλει ένα notepad αρχείο με αποτελέσματα.

Τα κάνεις όλα copy και paste εδώ : http://www.hijackthis.de/

πατάς Analyze.

Επιστρέφεις στο hijackThis και αφαιρείς ότι λέει το site να αφαιρέσεις

Δημοσ.

έκανα σκαν σε safe mode και με το SUPERAntispayware kai me to Malwarebytes. το πρώτο βρήκε 16 προβληματα και το δεύτερο τίποτα!

Κατέβασα το hikackthis αλλα δεν κατασλαβαίνω πως δουλέυει!! Κάνω Run και βγαίνει ένα παράθυρο που σε ένα απο τα πολλά κουμπιά του λέει scan κάνω σκαν το δίσκο και δεν βγάζει αρχείο σε notepad!

Βγάζει μια λίστα με διάφορα που βρίσκει και απο κει και μετά δεν έχω τι να τα κάνω!

Δοκίμασα το λινκ που είπες να κάνω κοπι παστε αλλά ειναι χαλασμενο μαλλον..

Μπορείς να με βοηθήσεις με το hijackthis ?? Ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσω?

Δημοσ.

Scan and save log να πατήσεις. Και τότε θα ανοίξει το αποτέλεσμα σε Notepad, το οποίο ή το διαλέγεις όλο (πάνω εως κάτω όλο) και το κάνεις paste στην σελίδα hijackthis.de για ανάλυση, ή δίπλα στο αρχείο .exe του hijackthis θα υπάρχει το αρχείο log το οποίο το κάνεις upload στην ίδια σελίδα.

H σελίδα αυτή είναι http://www.hijackthis.de/ απλά είχε γίνει λάθος στο link του φίλου, φαίνεται επάνω στη γραμμή διευθύνσεων, αν το πρόσεχες θα το καταλάβαινες.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ναι δεν πρόσεξα καλα αλλά οκ τα έκανα όλα αυτά.

Μετα το την Ανάλυση σου βγάζει μια λίστα με πράσινα τικ και κόκκινα Χ. Σωστά ε?

Κοιτάω ποια είναι αυτά τα αρχεία και πάω στο hijackthis τα τσεκάρω και πατάω Fix. Μετά κάνω κάτι άλλο?

Ρωτάω γιατί όταν ξανατρέχω το Hijackthis, (και ξανακάνω ανάλυση) τότε τα ξαναβγάζει πάλι!!!! Ειναι λογικό αυτό? τοτε τι καθάρισμα κάνω?

Δημοσ.

Ναι, όσα σου βγάζει με κόκκινο η ανάλυση και δεν είσαι 100% σίγουρος οτι είναι καθαρά, τα επιλέγεις εσύ και κάνεις fix.

Δημοσ.

συγνώμη που χάθηκα ..αλλά κάτι προέκυψε....

Δεν βγάζει κάποιο μην όταν πάω να κάνω φιξ μονο με ενημερώνει ότι αυτό που επέλεξα θα διαγραφεί μόνιμα απο τον ΗΥ. Πατάω οκ!!

Εγω καταλαβαίνω ότι όταν ξανα σκαναρω δεν θα πρεπει να βρω το ίδιο "σφάλμα" γιατί υποτίθεται το έχει διαγράψει!!

Ωστώσο προς το παρόν δεν ξαναεμφανίστηκαν τα διαφημιστικά, έβαλα και το COMODO (είχα αφήσει το fw των windows).

Σκαναρω και συνεχως με το Maleware, το SUPERAntispy, και καθαρίζω και CClean.

Έβαλα και το ABP στον crome (αυτό δεν νομίζω βέβαια ότι κάνει καμία δουλειά, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..)

Πάντως ησύχασα....

Να σε ρωτήσω απο απορία ?

εσένα όταν κάνεις φιξ ένα "σφάλμα", όταν ξανασκανάρεις βρίσκεις πάλι το ίδιο "σφάλμα"?? ή μονο σε μένα γίνεται αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...