Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλαράκο μη συνεχίζεις παραπληροφορείς

Μην ξεχνάτε ότι μπορούν να τελειώσουν ΙΕΚ και να μπουν σε κάποιο πανεπιστήμιο με κατατακτήριες.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

έπρεπε να είχε πάει για δικηγόρος, θα είχε κάθε μήνα σταθερό μισθό από το κράτος 2000ε+

(άκουγα στην τηλεόραση ότι ένας νεος δικηγόρος αρχίζει με 2000ε~, αυτά είναι λεφτά ρε!!!! σίγουρα κιόλας, από το κράτος!!!)

βασικά, οι φαρμακοποιοί δεν έχουν σταθερό μισθό όπως οι αστυνομικοί/ δικηγόροι ε?

καλα αυτό είναι για γέλια εννοείται πως

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@, δεν ξέρω και τις βαθμίδες...

τελικά τα μεγάλα κεφάλια παίρνουν τόσο...

πρωτοδίκης 2400ε

Ο Πρωτοδίκης είναι ο Δικαστής που εκδικάζει τις υποθέσεις στα Πρωτοδικεία. Πρόκειται για νέους Δικαστές, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από την Εθνική Σχολή Δικαστών. Ο Πρωτοδίκης εκδικάζει και τις ποινικές υποθέσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και συμμετέχει και στις συνθέσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου και του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Τα Πρωτοδικεία Διευθύνονται από Τριμελή Συμβούλια Διοίκησης, που εκλέγονται με κλήρωση μεταξύ των αρχαιότερων Δικαστών. Στα Πρωτοδικεία προΐσταται ο Πρόεδρος Πρωτοδικών που κατά κανόνα, ιδίως στα μικρά περιφερειακά Πρωτοδικεία, δικάζει τις υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων και Προεδρεύει στις υποθέσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου. Σε περίπτωση κωλύματος του Προέδρου Πρωτοδικών, των αναπληρώνει ο αρχαιότερος πρωτοδίκης. Τα σχετικά με τη λειτουργία των Πρωτοδικείων και την υπηρεσιακή κατάσταση των Δικαστών εν γένει, προβλέπονται στον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών.

Ρε φιλαράκο μη συνεχίζεις παραπληροφορείς

για τα ΙΕΚ

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

φίλε μην το λες σε μένα, στο φορουμ πες το, είχε γίνει θέμα παλιά αυτό το πράγμα!!!!

Δημοσ.

όταν καταλάβεις ότι άλλο πρωτοδίκης άλλο δικηγόρος μπορεί να γίνει κάποια κουβέντα....

Και όταν καταλάβει ότι όλοι οι δικηγόροι ΔΕΝ γίνονται πρωτοδίκες, τότε σίγουρα θα γίνει κουβέντα.

Δημοσ.

εμβόλιο για λύσσα έχετε κάνει; μην πάθω και τίποτα...

όπως και να έχει αυτά που λέτε ότι ένας δικηγόρος με το που βγαίνει παίρνει 400 ευρώ, είναι τραγικά...

Δημοσ.

εμβόλιο για λύσσα έχετε κάνει; μην πάθω και τίποτα...

όπως και να έχει αυτά που λέτε ότι ένας δικηγόρος με το που βγαίνει παίρνει 400 ευρώ, είναι τραγικά...

Έχεις πρόβλημα στο τι διαβάζεις, σωστά;

Ποιος είπε ότι ένας δικηγόρος με το που θα βγει θα πάρει 400 ευρώ;

Όχι ότι δεν μπορεί να ισχύει, αλλά απορώ που το είδες αυτό γραμμένο εδώ κι εμένα μου διέφυγε.

Κάπως αρχίζει και εξηγείται η αιτία των παραπληροφορημένων ποσταρισμάτων σου.

Δημοσ.

Μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά και πολιτισμένα σε άνθρωπο που επαναλαμβάνει δις ότι οι νέοι δικηγόροι αμοίβονται με 2000+ ευρώ κι έκτοτε πυροβολεί ανελέητα ό,τι μπούρδα σκεφτεί.

Μυρίζομαι πρωτοξάδερφο του άλλου με "διδακτορικό ως μίνιμουμ προαπαιτούμενο για δουλειά στο Λονδίνο".

Invincible indeed.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις πρόβλημα στο τι διαβάζεις, σωστά;

Ποιος είπε ότι ένας δικηγόρος με το που θα βγει θα πάρει 400 ευρώ;

Όχι ότι δεν μπορεί να ισχύει, αλλά απορώ που το είδες αυτό γραμμένο εδώ κι εμένα μου διέφυγε.

Κάπως αρχίζει και εξηγείται η αιτία των παραπληροφορημένων ποσταρισμάτων σου.

ρε όμορφο μου αγόρι, θα πρέπει δηλαδή ντε και καλά να έχει ειπωθεί εδώ αυτό;

το 400-500αρι φίλε μου εγώ το ακούω συχνά στην τηλεόραση, Internet, συζητήσεις

Μ' αρέσει που απαντάτε σοβαρά και πολιτισμένα σε άνθρωπο που επαναλαμβάνει δις ότι οι νέοι δικηγόροι αμοίβονται με 2000+ ευρώ κι έκτοτε πυροβολεί ανελέητα ό,τι μπούρδα σκεφτεί.

Μυρίζομαι πρωτοξάδερφο του άλλου με "διδακτορικό ως μίνιμουμ προαπαιτούμενο για δουλειά στο Λονδίνο".

Invincible indeed.

υποτίθεται ότι εγώ δεν διαβάζω τι γράφετε αλλά και εσύ δεν πας πίσω (φυσικά όλοι γουστάρουμε το trolling και δεν σε παρεξηγώ)

@

πιο πάνω παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος, δεν παίρνουν οι νεο-δικηγόροι, (ξέρετε ότι καμιά φορά η τηλεόραση τα παρουσιάζει με τέτοιο τρόπο που αν δεν δεις όλη την είδηση βγάζεις λάθος συμπεράσματα)

Δημοσ.

ρε όμορφο μου αγόρι, θα πρέπει δηλαδή ντε και καλά να έχει ειπωθεί εδώ αυτό;

το 400-500αρι φίλε μου εγώ το ακούω συχνά στην τηλεόραση, Internet, συζητήσεις

Α τώρα τ'ακούς συχνά; Γιατί στην προηγούμενη σελίδα συχνά άκουγες ότι οι νέοι δικηγόροι παίρνουν 2000

Απλά να ξέρω να μπεις κι εσύ στην black list μου να μην χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας αυτά που σου κατεβάζει και γράφεις.

DONE, μπήκες.

Δημοσ.

Α τώρα τ'ακούς συχνά; Γιατί στην προηγούμενη σελίδα συχνά άκουγες ότι οι νέοι δικηγόροι παίρνουν 2000

Απλά να ξέρω να μπεις κι εσύ στην black list μου να μην χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας αυτά που σου κατεβάζει και γράφεις.

DONE, μπήκες.

έλα εντάξει μου την είπες, τώρα σήκω από τον υπολογιστή που έχεις αποβλακωθεί και το παίζεις ιστορία και πάνε πάρε καθαρό αέρα.

Δημοσ.

(φυσικά όλοι γουστάρουμε το trolling και δεν σε παρεξηγώ)

Δεν κάνω τρόλινγκ, δεν μ'αρέσει. Αν έκανα δεν θα σε είχα αφήσει σε χλωρό κλαρί από την πρώτη φορά που το αμόλυσες. Απλά όπως διαπίστωσες και μόνος, αν κάποιος δεν σε ταράξει στην ειρωνεία μυαλό δεν βάζεις.

Προσπάθησε κι ο έρμος ο paredwse ήρεμα, αλλά προκοπή δεν είδε, αντιθέτως τον παρότρυνες να ..ανοίξει τηλεόραση (τρελό mindfuck).

Κι αν η Τρέμη καταφέρνει να σε πείσει στην Ελλάδα του 2012 ότι οι νέοι δικηγόροι αμοίβονται με 2000+ ευρώ που είσαι και νέος, αντιλαμβάνομαι γιατί ο "λεφτά υπάρχουν" έγινε στρατηγός. Συγγνώμη και για την παρέμβαση, καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι πολύ τζέντλεμαν, το ξέρεις?

Δες και λίγο τηλεόραση, όχι μόνο Internet...

παω να δω λιγο mega για αντικειμενικη ενημερωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...