Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 610

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να το αγορασω και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.

Επισης θελω να ρωτησω αν το GPS που εχει ειναι δωρεαν. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου gps.

Δημοσ.

Ναι δωρεάν είναι το GPS. Απο που θα το πάρεις και πόσο? Sto Skroutz το ΝΟΚΙΑ 710 έχει 25€ παραπάνω και αξίζει να τα δώσεις μιας και είναι καλυτερο.

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς Skype? Το 610 για την ώρα δεν τρέχει το Skype (αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι να το βάλεις). Αν δεν σε νοιάζει το Skype (έχουν πει ότι θα βγεί έκδοση κάποια στιγμή) πάρε το 610.

Δες και ένα πρόσφατο review

http://allaboutwindowsphone.com/features/item/15129_Nokia_Lumia_6101.php

Δημοσ.

δεν το χρησιμοποιω πολυ. χρησιμοποιω ομως το Youtube και διαβασα οτι δεν εχει..

Επισης το 610 εχει οθονη 65.000 χρωμάτων ενω το 710 6εκατ. χρωμάτων

Ειναι παρα πολυ μεγαλη η διαφορα;

Δημοσ.

δεν το χρησιμοποιω πολυ. χρησιμοποιω ομως το Youtube και διαβασα οτι δεν εχει..

Επισης το 610 εχει οθονη 65.000 χρωμάτων ενω το 710 6εκατ. χρωμάτων

Ειναι παρα πολυ μεγαλη η διαφορα;

Έχει YouTube μπορείς να δείς τα βίντεο του είτε μέσα απο τον browser ο οποίος υποστηρίζει το HTML5 site είτε και απο 3rd party εφαρμογές (π.χ. Metrotube). Για τα χρώματα μην ανησυχείς η διαφορά είναι αμελητέα.

Δημοσ.

Όχι δεν το έχω αλλά το έχω δει. Όμορφο κινητό, γρήγορο όπως όλα τα Windows Phones και με καλή ποιότητα κατασκευής. Για κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με smartphone είναι καλή επιλογή.

Δημοσ.

Το omnia ειναι 300 ευρω..

Ναι εχεις δικαιο!Και το 710 ειναι 300ευρο σε mtn&stefanis,απλα στο αϊλιοτη το εχει πιο φτηνα απο τους αλλους,αλλα δεν εχει το omnia w!

Οποταν εγω θα σου ελεγα 710,χωρις δευτερη σκεψη!Φυσικα αν δε βιαζεσαι,θα σου προτινα να περιμενεις μεχρι το νιωβρη να τσιμπισεις κανενα φτηνο wp8!;)

Δημοσ.

Ναι εχεις δικαιο!Και το 710 ειναι 300ευρο σε mtn&stefanis,απλα στο αϊλιοτη το εχει πιο φτηνα απο τους αλλους,αλλα δεν εχει το omnia w!

Οποταν εγω θα σου ελεγα 710,χωρις δευτερη σκεψη!Φυσικα αν δε βιαζεσαι,θα σου προτινα να περιμενεις μεχρι το νιωβρη να τσιμπισεις κανενα φτηνο wp8! ;)

Φτηνά Windows Phone 8 σε αυτά τα χρήματα (200€) δεν βλέπω να υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν τον Νοέμβριο. Απο αρχές 2013 αναμένονται φτηνά ΝΟΚΙΑ WP8 και λογικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Πιο πιθανόν να δείς κάτι σε 7.8 τέλος του 2012.

@keylogia Ποιά είναι η ερώτηση σου για το 710?

Δημοσ.

Γι αυτό αν δεν μπορεί κάποιος να αντέξει οικονομικά και να πάρει τα καινούργια windows 8 phones, καλύτερα να μην πάρει wp.

Tην πατήσανε που την πατήσανε οσοι πήραν μέσα στη χρονιά και η εταιρία τους έγραψε κανονικά, μην καούνε κι άλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...