dewn735 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καθώς εδώ και καιρό έχω αναλάβει τη τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων στην εταιρία μου, και προκειμένου να εξυπηρετείται τόσο αυτός που έχει το πρόβλημα όσο κι εγώ που προσπαθώ να του εξηγήσω τι πρέπει να κάνει μέσα από το τηλέφωνο, μπήκα στη διαδικασία κι έφτιαξα μια σελίδα στην οποία παρουσιάζω τέτοια σχετικά άρθρα. Η λογική πίσω από αυτό είναι να λέω σε αυτόν που μ' έχει πάρει τηλέφωνο "μπες στο selida.gr/25" ώστε τουλάχιστον να ξέρει για τι πράμμα μιλάω. Η σελίδα είναι η vetsupport.gr και θα ήθελα να μου πείτε: Πόσο εύχρηστη σας φαίνεται; (ακόμα και για κάποιον που δεν είναι εξοικιωμένος με τους υπολογιστές) Πόσο εύκολο είναι για κάποιον (αφού μπει πρώτα μια φορά) να βρει το μηχάνημα που θέλει ή κάποιο άρθρο; Τι άλλο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε μια τέτοια σελίδα; Σημείωση, ο σκοπός της ΔΕΝ είναι να τραβήξει νέους πελάτες, παρά να εξυπηρετήσει τους υπάρχοντες Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στη διαδικασία
isay Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ εύχρηστη. Ειδικά ο τρόπος αναζήτησης άρθρων-οδηγιών είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ έξυπνος και πρακτικός Πολύ εύκολο για άρθρο. Για μοντέλο θα τα καταφέρουν αν ξέρουν τι μοντέλο έχουν (πράγμα αμφίρροπο) Εφόσον το βασικό έργο της σελίδας είναι η αναζήτηση πληροφοριών/χαρακτηριστικών/manual γιατί δεν τους αφιερώνεις το 70% της σελίδας, σε σχέση με το 30% που τους αφιερώνεις τώρα; Βάλε δυο μεγάλες στήλες στη μέση (με τις αναζητήσεις) και τα κουτάκια βάλε τα στην κορυφή με τη μορφή μικρότερων κουμπιών ή links. Τα χρώματα είναι σωστά επιλεγμένα να μην κουράζουν αλλά κάνε τα λίγο πιο χαρούμενα. Έχει ο άλλος τις μαύρες του που δεν δουλεύει το μηχάνημα, τους ρίχνεις και το μαύρο στη μούρη και του μαγας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία. Επίσης αν μπορείς βάλε και μια sexy φωτογραφία υποστήριξης, έστω δυο χαρούμενους νέους (ένα αγορι και ενα κορίτσι). 1
dewn735 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εφόσον το βασικό έργο της σελίδας είναι η αναζήτηση πληροφοριών/χαρακτηριστικών/manual γιατί δεν τους αφιερώνεις το 70% της σελίδας, σε σχέση με το 30% που τους αφιερώνεις τώρα; Βάλε δυο μεγάλες στήλες στη μέση (με τις αναζητήσεις) και τα κουτάκια βάλε τα στην κορυφή με τη μορφή μικρότερων κουμπιών ή links. Φαντάζομαι μιλάς για την αρχική σελίδα, έτσι δεν είναι; Οι δύο στήλες μου φαίνονται υπερβολή, μάλλον θα το κάνω απλά με δύο μεγάλα πεδία αναζήτησης και λίγο autocomplete να ψάχνει σε ό,τι έχει σχέση με το μηχάνημα (εταιρία, είδος, μηχάνημα, σειριακός και ό,τι άλλο μπορέσω) Επίσης αν μπορείς βάλε και μια sexy φωτογραφία υποστήριξης, έστω δυο χαρούμενους νέους (ένα αγορι και ενα κορίτσι). Πολύ καλά λοιπόν, αναζητείται χαρούμενη νέα με πλούσια προσόντα να με πλαισιώσει σε φωτογραφία που θα χρησιμοποιηθεί για να μη μαμιέται η ψυχολογία των πελατών - οι ενδιαφερόμενες ας ρίψουν μήνυμα!
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 dewn μόλις είδα τις αλλαγές που έκανες. Οι αναζητήσεις το κέντρο είναι πολύ καλές.
dewn735 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, δε πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο από αυτό - άμα δε το βρούνε κι έτσι, δεν υπάρχει σωτηρία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα