sobi1984 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα....εχω στην κατοχη μου 3 σκληρους 3.5 και θα ηθελα να κατασκευασω ενα ρακ ...το θεμα μου ειναι το εξης...ενω μπορω να κατασκευασω το πλαισιο θελω καποια βοηθεια για το τι θα χρειασττω για να δουλευουν με τροφοδοτικο και να συνδεονται μεσω usb.... εχει κανεισ καμια ιδεα?
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Βρες ένα ωραίο Bracket σαν αυτό και κάνεις ένα απίθανο Raid. Τον έναν που περισσεύει βάλε τον σε ένα usb 3 box αφού θέλεις κ usb. Αρκεί φυσικά η μητρική σου να έχει τις "υποδομές".. Η άλλη λύση είναι να πάρεις έτοιμο κουτί για να έχεις την βοηθητική πλακέτα.
rounsmith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε ψηλέ μια και έβαλες αυτήν την πλακέτα ξέρεις αν βγαίνει σε low-bracket... για τον server μου
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα,αυτή την έχω εγώ και 8 χρόνια να μην σου πω,ήταν σε μια τότε msi μητρική μέσα. το πιο κοντινό που σου βρήκα είναι αυτό > http://uk.connectland.eu/products/fiche/id/716/name/power-over-esata-esata-12v-bracket
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα