γιωργος12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα , ειμαι φοιτητης και προσφατα μετακόμισα σε νέο σπίτι , επιπλωμένο και αυτό οπως το προηγούμενο αλλά δίχως τηλεόραση. Αρχικά σκέφτηκα πως δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα αυτό καθώς το πόλυ καθημερινά να έβλεπα max 30 λεπτα ... το προβλημα ομως ειναι οτι έστω και λίγο θές να την ανοιξεις την ρημαδα να δεις τι παιζει ή να αποκοιμηθείς , να ακούσεις μια φωνη ρε παιδι μου .... για το λόγο αυτό γράφω και το θέμα .... θυμάμαι ενας φίλος μου που εχω χάσει πλεον τα ίχνη του έβλεπε τηλεόραση στην οθόνη του υπολογιστή του ... ετσι σκέφτηκα και εγώ αν είναι καλυτερα να πάρω μια οθόνη υπολογιστη παρα μια τηλεόραση που είναι και πιο ακριβή γιατι δεν πολυβγαινουμε τελευταια ... θελω πρωτα απο όλα να μου πειτε αν γινεται αυτο , δηλαδη να εχω μονο την οθονη διχως τον πυργο και να βλεπω κανονικα TV (μου φαινεται λιγο δυσκολο) και αν γινεται τι χαρακτηριστικα πρεπει να έχει η οθόνη για να ειναι δυνατη αυτη η λειτουργια και αν ειναι δυνατον να μου προτεινετε καμια , οχι ακριβη βέβαια γτ οπως ειπα δν μου περισσευουν ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχουν οι οθονες monitor-pc πχ η δικια μου η LG M2362D . Τη συνδεεις με μια κεραια εσωτερικου χωρου , οι λεγομενες και ως εσωτερικες κεραιες. Εχει ενσωματωμενο mpeg4 δεκτη και πιανει τα καναλια.... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης γιαν α δεις τηλεοραση. αλλιως , μπορεις να παρεις κατι σαν κ αυτο : Site: mini'>http://www.ebay.com/...7b520']mini DVB-T το οποιο συνδεεις στη usb και με προγραμμα ,εμενα ειχε μεσα το blazeTV καπως ετσι ,βλεπεις ! Το εχω εδω και καμποσο καιρο και το εβαλα σε ενα λαπτοπ διετιας προχθες να το δοκιμασω ξανα (se windows 7 ultimate) και ειδα κανονικα TV στη οθονη του λαπτοπ! (τοσο καιρο το ειχα στην ακρη επειδη δε μου χρειαζοτανε λογω της οθονης-monitor ) επειδη ζητας να σου προτεινουμε , για παραδειγμα: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T19B300EW-LED-TV-Monitor-18-5-T19B300EW.htm σιγουρα τα υπολοιπα μεση θα ξερουν ή θα εχουν υποψιν τους value for money προτασεις απλα σου δινω ενα link να παρεις μια ιδεα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα